Hoe Oud En Nieuw Te Vieren In Frankrijk

Inhoudsopgave:

Hoe Oud En Nieuw Te Vieren In Frankrijk
Hoe Oud En Nieuw Te Vieren In Frankrijk

Video: Hoe Oud En Nieuw Te Vieren In Frankrijk

Video: Hoe Oud En Nieuw Te Vieren In Frankrijk
Video: TIJMEN MET MEMPHIS DEPAY HET VELD OP 2024, Mei
Anonim

Oudejaarsavond in Frankrijk zal onvergetelijke indrukken in uw geheugen achterlaten. De tradities van de Fransen zullen deze vakantie speciale kenmerken geven en vullen met oprechte vreugde, goede natuur en hoop.

Hoe oud en nieuw te vieren in Frankrijk
Hoe oud en nieuw te vieren in Frankrijk

instructies:

Stap 1

Kies een nieuwjaarstour met een lijst van activiteiten die u interesseren. Misschien wilt u meer kijken naar hoe de Fransen het nieuwe jaar vieren, en het aantal excursies naar historische bezienswaardigheden verminderen, of misschien wilt u liever een vakantie in de bergen.

Stap 2

In Frankrijk heet Nieuwjaar Saint Sylvester's Day en wordt gevierd op 31 december. In tegenstelling tot Kerstmis brengen de Fransen deze vakantie het liefst door in een luidruchtig gezelschap van vrienden ergens in een restaurant, café of nachtclub. Oudejaarsavond is luidruchtig en leuk. Wie wil, zet puntmutsen op, overlaadt elkaar met confetti, gooit slingers weg, danst en zingt. Daarom kunt u elke hoek van Frankrijk kiezen om het nieuwe jaar te vieren.

Stap 3

Aangezien de Fransen dol zijn op het maken van geschenken, moet u ze daar halen. Het is bijna onmogelijk om een fout te maken in de keuze. het zal niet moeilijk zijn om een grappig, elegant en origineel ding te vinden in tal van boetieks en souvenirwinkels. In Parijs vinden op dit moment bijvoorbeeld ongelooflijke verkopen plaats.

Stap 4

Vier oud en nieuw in Parijs. Het is altijd romantisch. De legendarische Champs Elysees is versierd met feestelijke verlichting. De Eiffeltoren is uniek in zijn pracht. Er zijn veel verschillende vormen van amusement: kleurrijke beurzen en goede restaurants, gezellige cafés en rumoerige bars. Natuurlijk werken een groot aantal discotheken. Zelfs een gewone wandeling door de feestelijke stad is een groot genoegen.

Stap 5

Bestel je oudejaarsdiner. Het is beter om van tevoren over deze vraag na te denken. Talloze restaurants zullen u aangenaam verrassen met hun gevarieerde keuken. Aangezien de feestelijke gerechten in Frankrijk heel verschillend zijn, heb je alle kans om een verscheidenheid aan meesterwerken van de Franse culinaire kunst te proeven, van gebakken gans tot tal van desserts.

Stap 6

Stel je voor dat dichter bij middernacht alle inwoners en gasten van de stad de straten zullen vullen met vrolijk gelach en rammelende glazen in afwachting van het nieuwe jaar! Vergeet niet je diepste wens te doen terwijl je naar de Eiffeltoren of het adembenemende vuurwerk kijkt!

Aanbevolen: