Bruiloft: Hoe Alles Zou Moeten Zijn

Inhoudsopgave:

Bruiloft: Hoe Alles Zou Moeten Zijn
Bruiloft: Hoe Alles Zou Moeten Zijn

Video: Bruiloft: Hoe Alles Zou Moeten Zijn

Video: Bruiloft: Hoe Alles Zou Moeten Zijn
Video: OFFICIËLE TRAILER ALLES IS ZOALS HET ZOU MOETEN ZIJN 2024, Mei
Anonim

Een bruiloft is een van de mooiste vakanties. Geliefden worden man en vrouw, leggen een eed af om samen te zijn, respecteren en beschermen elkaar. Het is duidelijk dat zowel zij als hun familie en vrienden graag willen dat de vakantie een succes wordt. Maar soms leidt de wens om een zo kleurrijk en prachtig mogelijk huwelijk te houden, om tradities in acht te nemen, ertoe dat de viering te luidruchtig en vervelend blijkt te zijn en dat er geen echte feestelijke sfeer is. Wat is de beste manier om een bruiloft te houden?

Bruiloft: hoe alles zou moeten zijn
Bruiloft: hoe alles zou moeten zijn

Weg met stereotypen

Wees niet bang om uit stereotypen te stappen bij het plannen van je bruiloft. Veel huwelijksceremonies zijn inmiddels anachronistisch geworden. Het losgeld van de bruid ziet er nu bijvoorbeeld belachelijk uit, vooral als je bedenkt dat veel moderne meisjes voor het huwelijk met toekomstige echtgenoten in een burgerlijk huwelijk leven. Bovendien worden de bruidsmeisjes en familieleden van de bruid vaak veranderd door het gevoel voor verhoudingen en smaak, en ze veranderen het losgeld in een echte aanfluiting van de bruidegom.

Een weelderig banket met duur eten, een zee van alcohol en veel gasten, waarvan de meesten nieuw voor elkaar zijn, is ook niet de beste optie. En dan gaat het nog niet eens om het grote bedrag dat betaald moet worden. De zaal zal erg rumoerig zijn, en dit zal de viering waarschijnlijk niet ten goede komen.

Hetzelfde geldt voor de huwelijksstoet van luxe limousines. Er gebeurt niets ergs als de pasgetrouwden, getuigen en gasten in meer bescheiden auto's rijden. Ja, en een donzige jurk met een hoepelrok, hoewel erg mooi, geeft de pasgetrouwde veel ongemak.

En het is heel goed mogelijk om te doen zonder de schoen van de bruid te stelen (om nog maar te zwijgen van de bruid zelf). Kortom, bij het nadenken over een trouwprogramma, wees niet bang om alles op te geven wat je niet leuk vindt, het roept twijfels op. Verdrijf belachelijke angsten: "Mensen zullen het niet begrijpen, ze zullen denken dat we tradities niet respecteren, dat ze medelijden hebben met geld …" Uiteindelijk wordt de bruiloft gehouden voor de bruid en bruidegom, en niet voor abstract " mensen."

Hoe organiseer je een bruiloft?

Organiseer de bruiloft zoals de bruid en bruidegom dat willen. Op de trouwdag is alle aandacht gericht op het bruidspaar, zij zijn de helden van de gelegenheid. Daarom is het aan hen om te beslissen hoe ze deze ceremonie het beste kunnen uitvoeren. Ouders, andere familieleden en vrienden kunnen hun mening geven, licht geven, maar je moet niet op je eentje aandringen.

Als de bruid het wil doen zonder een pluizige jurk met een hoepelrok, is er niets aan de hand. Het belangrijkste is dat ze haar outfit leuk vindt en comfortabel is. Het is niet eens nodig dat de jurk wit is, een andere kleur zal het doen, bijvoorbeeld beige, lichtroze.

In plaats van vele tientallen gasten, is het heel goed mogelijk om met een nauwere kring rond te komen en alleen naaste familieleden en vrienden uit te nodigen voor de bruiloft. Ten slotte is het niet nodig om een zaal in een restaurant of café te huren, het is heel goed mogelijk om een feest te organiseren in de boezem van de natuur: in het landhuis of in een chalet.

Het belangrijkste is om een warme, welwillende sfeer te creëren, zodat deze heldere vakantie voor altijd herinnerd zal worden door alle deelnemers.

Aanbevolen: