Hoe Alles Op Tijd Te Krijgen Voor De Bruiloft

Inhoudsopgave:

Hoe Alles Op Tijd Te Krijgen Voor De Bruiloft
Hoe Alles Op Tijd Te Krijgen Voor De Bruiloft

Video: Hoe Alles Op Tijd Te Krijgen Voor De Bruiloft

Video: Hoe Alles Op Tijd Te Krijgen Voor De Bruiloft
Video: Nieuwe straf op middelbare school: alleen in de pauze naar de wc 2024, Mei
Anonim

Een bruiloft is een van de belangrijkste gebeurtenissen in het leven van een jong gezin. Ik denk graag over alles na tot in het kleinste detail. Om alles te doen, is het beter om 3-4 maanden van tevoren met de voorbereiding van de bruiloft te beginnen. Een duidelijk plan van aanpak helpt je om niets te vergeten.

Hoe alles op tijd te krijgen voor de bruiloft
Hoe alles op tijd te krijgen voor de bruiloft

3 maanden voor de bruiloft

Bepaal de datum van uw bruiloft en het aantal gasten. Bepaal of u getuigen of bruidsmeisjes, vrienden van de bruidegom, wilt hebben. Vertel ze over de belangrijke rol, misschien helpen vrienden je daarna graag met de voorbereiding van de viering.

Bespreek met elkaar hoe de ceremonie zal plaatsvinden: bij het Trouwpaleis of bij de uitrijregistratie. Reserveer een zitplaats als de tweede optie dichterbij is. Naast de inschrijfplaats dien je zo snel mogelijk een feestzaal te reserveren. De leukste cafés en restaurants staan bovenaan.

Kies een fotograaf, cameraman, presentator en DJ. Boek ze en doe een vooruitbetaling. Het is beter om samen naar het gesprek te komen om alle wensen te bespreken en wat je wilt vermijden.

Als u een huwelijksreis plant, is dit het moment om voor paspoorten en visa te zorgen.

Nadat je alle plaatsen hebt geboekt en hebt afgesproken met de mensen die aan je feest zullen deelnemen, kun je trouwjurken kiezen. Bepaal in ieder geval grofweg hun stijlen en kleuren.

2 maanden voor de bruiloft

Je hebt je uiterlijk al bepaald, dus je kunt veilig een jurk, pak en shirt kopen. Pas daarna worden schoenen en alle benodigde accessoires gekocht. De bruid moet een visagist en kapper kiezen. En de bruidegom - om auto's te boeken voor de trouwkaart.

Bestel uitnodigingen, een album voor wensen, een familiehaard, versieringen voor auto's en brillen. Als er niet veel gasten zijn, kunt u alles zelf doen. De bruidegom of vrienden kunnen helpen.

Vergeet de ringen niet en beslis wat het bruidsboeket en de taart moeten worden. Kies en boek decorateurs om uw incheckruimte of feestzaal te versieren.

Als u van plan bent uw gasten te imponeren met de schoonheid van de eerste dans, is dit het moment om te beginnen met de repetities.

1 maand voor de bruiloft

Dien een aanvraag in bij de burgerlijke stand. Bestel een boeket, boutonniere, brood en taart. Veel bloemisten geven bloemblaadjes cadeau voor de pasgetrouwden om te douchen. Ook moet u beslissen over de plaats van de eerste huwelijksnacht.

Verstuur uitnodigingen en vraag gasten om hun aanwezigheid te bevestigen. Als sommige mensen weigeren, pas dan de menukaart in het bestelde restaurant aan. De bruid moet een losgeldscenario bedenken. Moeder en vrienden komen te hulp.

Een paar weken voor de bruiloft

Zorg voor je schoonheid. Bezoek een schoonheidsspecialiste, manicure en pedicure. Als je wilt, kun je naar het solarium gaan.

Bel alle geboekte mensen om ervoor te zorgen dat alles volgens plan verloopt. Denk na over een stoelindeling voor gasten, instrueer een verantwoordelijke persoon om de uitvoering ervan te bewaken.

Begin met het inpakken van je reistassen, het kopen van cadeaus voor je gasten en het plannen van je vrijgezellenfeesten. Vergeet je trouwdag niet per uur te plannen.

Aanbevolen: