Hoe Maak Je Een Verjaardagskaart Voor Mama

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Verjaardagskaart Voor Mama
Hoe Maak Je Een Verjaardagskaart Voor Mama

Video: Hoe Maak Je Een Verjaardagskaart Voor Mama

Video: Hoe Maak Je Een Verjaardagskaart Voor Mama
Video: 26 MOOIE DIY POP UP KAARTEN 2024, April
Anonim

Mama's verjaardag is een erg leuke vakantie. Op deze dag wil elk kind zijn naaste zoveel mogelijk plezieren. En zoals je weet, is het beste cadeau degene die met de hand wordt gemaakt. Waarom feliciteer je mama niet op deze stralende dag met een originele ansichtkaart van je eigen productie? Dit is wat er nodig is.

Hoe maak je een verjaardagskaart voor mama
Hoe maak je een verjaardagskaart voor mama

Het is nodig

gekleurd of wit karton, gekleurd papier, schaar, lijm, decoratieve ornamenten: droogbloemen, mooie knopen, linten, kralen, stickers, maar ook alles wat binnen handbereik is

instructies:

Stap 1

Bepaal het formaat van je ansichtkaart. Je kunt een grote kaart maken die aan de muur of op een boekenplank hangt, of een kleine die je moeder in haar portemonnee kan bewaren. Knip de kaart uit karton en vouw hem dubbel, nu kan je beginnen met decoreren.

Stap 2

Kies je voor wit karton, dan kun je deze beplakken met mooi gekleurd papier om de kaart wat feller te maken. Als je voor gekleurd karton hebt gekozen, kun je op de hoeken mooie patronen uitsnijden of ze uit gutsen met een krulperforator, die wordt verkocht in de afdelingen van de kantoorboekhandel.

Stap 3

Gebruik al je fantasie om de hoes te ontwerpen. Lijm er gedroogde bloemen op en versier de rand met gekleurd tape of maak een strik van de tape en lijm deze in de hoek. Versier de achterkant van je ansichtkaart met mooie stickers met patronen. Je kunt folie gebruiken om er sneeuwvlokken van te maken, als je moeder in de winter jarig is, kun je het sterrenbeeld uit goudpapier knippen. Op internet vind je een foto van het lievelingsdier of bloem van je moeder en na het printen kun je de ansichtkaart ook op de omslag plakken.

Stap 4

Teken een portret van je moeder of plak een foto van haar. Je kunt een foto vinden van het hele gezin of alleen van jou en je moeder. Schrijf in grote letters "Gelukkige verjaardag!" of "Geliefde moeder".

Stap 5

Schrijf een gedicht of zoek op internet naar een mooie verjaardagsgroet voor mama. Schrijf het in een mooie pen en in grote letters, of druk het af op een stuk papier en plak het met dubbelzijdig plakband op de kaart.

Stap 6

Wees niet bang om te experimenteren: probeer verschillende kaarten te maken en kies de beste ervan, of maak verschillende blanco's, plaats alle onderdelen op de kaart, maar plak ze niet en laat alleen wat je het leukst vindt.

Stap 7

Vergeet niet je handtekening te zetten en de datum waarop deze kaart is gemaakt, mama zal er over vele jaren heel blij mee zijn, als ze door alle cadeaus kijkt die eerder zijn gepresenteerd, onthoud deze dag en wanneer dit cadeau is gemaakt.

Aanbevolen: