Hoe Maak Je Een Spinnenmasker?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Spinnenmasker?
Hoe Maak Je Een Spinnenmasker?

Video: Hoe Maak Je Een Spinnenmasker?

Video: Hoe Maak Je Een Spinnenmasker?
Video: Hoe Maak Je Een PIZZA In MINECRAFT! 2024, April
Anonim

Spider-Man is een favoriete held van veel kinderen. Je kunt je kleintje een plezier doen door een spinnenmasker voor hem te maken. Dit vereist slechts een minimum aan materialen en weinig tijd.

Hoe maak je een spinnenmasker?
Hoe maak je een spinnenmasker?

instructies:

Stap 1

Bereid de benodigde materialen en gereedschappen voor. Om een spinnenmasker te maken, heb je supplex gebreide stof, fijnmazig gaas, zwarte en zilveren stiften nodig. Maak ook van tevoren een naaimachine klaar voor het naaien van naden, Supplex-stof zal heel goed bij je passen. Het combineert unieke eigenschappen - het strekt zich vrij uit in verschillende richtingen en is zeer goed bestand tegen mechanische schade. Met alle ijver zal de baby de supplex met grote moeite kunnen doorbreken.

Stap 2

Meet vanaf het hoofd van de jongen of gebruik hiervoor een kindermutsje. Maak vervolgens, afhankelijk van de grootte, twee helmvormige patronen van de supplex. Vergeet niet om naadtoeslagen over te laten.

Stap 3

Neem nu het gaas en knip de ogen uit voor het toekomstige masker. Naai de resulterende delen aan het voorste deel van de "helm" en omcirkel met een zwarte stift. Nu hoef je alleen nog maar de stof onder het gaas door te knippen, zodat je baby er doorheen kan kijken.

Stap 4

Naai beide delen van het masker aan elkaar en verbind ze eerst tegenover elkaar. Werk de naden goed na en keer het kledingstuk binnenstebuiten.

Stap 5

Gebruik een zilveren glitter of een glittereffect voor het merk. Gebruik het om spinnenwebachtige lijnen op het oppervlak van het masker te tekenen.

Stap 6

Het resultaat van je werk zal een echt spinnenmasker zijn. De baby kan vrij ademen door de mesh-stof die je voor de ogen hebt gebruikt.

Stap 7

Gebruik de originele tekeningen om het spinnenmasker mooi en natuurlijk te maken. Je vindt ze in overvloed op internet.

Aanbevolen: