Hoe Het Verkoopseizoen In Duitsland Te Bereiken & Nbsp

Hoe Het Verkoopseizoen In Duitsland Te Bereiken & Nbsp
Hoe Het Verkoopseizoen In Duitsland Te Bereiken & Nbsp

Video: Hoe Het Verkoopseizoen In Duitsland Te Bereiken & Nbsp

Video: Hoe Het Verkoopseizoen In Duitsland Te Bereiken & Nbsp
Video: Boeterente in Duitsland 2024, April
Anonim

Reizigers gaan naar Duitsland niet alleen voor mooie uitzichten, maar ook om lekker te shoppen. Hier vindt u een groot aantal winkelcentra die een uitstekende selectie bieden tegen lage prijzen. Het is het handigst om tijdens de verkoopperiode naar Duitsland te komen - kortingen op goederen van het uitgaande seizoen kunnen oplopen tot 90%.

Hoe het verkoopseizoen in Duitsland in te gaan?
Hoe het verkoopseizoen in Duitsland in te gaan?

Duitsland staat bekend om de hoge kwaliteit van zijn kleding, schoenen, servies en speelgoed. De beste voorwaarden voor kopers worden gecreëerd in Berlijn, Düsseldorf, Hamburg, München, Dresden, Frankfurt. In Berlijn kun je alles kopen, van designer tot extravagante vintage. Tegenwoordig vliegen veel winkelliefhebbers juist voor het weekend naar deze stad om te gaan winkelen. Düsseldorf heeft de beste verkopen, München heeft alle Europese modehuizen, het is de tweede meest populaire stad onder liefhebbers van sale.

Om de aankomsttijd te raden, moet u de startdatum van de zomer- en winteruitverkoop weten, of raden naar de kerst- of paaskortingen. Het is belangrijk om te begrijpen dat het vóór de feestdagen - Nieuwjaar, Kerstmis, Pasen, niet winstgevend is voor winkels om de prijzen te verlagen. Klanten komen sowieso naar hen toe en kopen cadeaus voor hun dierbaren, nieuwe outfits en sieraden. Daarom is het doel van winkels op dit moment om klanten te lokken, hier worden verschillende marketingtrucs gebruikt. Er worden kortingen en prijsverlagingen aangeboden (het is goed mogelijk dat de prijzen eerder opzettelijk werden opgedreven), bonussen en geschenken (hun prijs is hoogstwaarschijnlijk al inbegrepen in de prijs van het product). Desondanks zorgt de pre-vakantiesfeer ervoor dat shoppers hun geld graag uitgeven.

De echte winteruitverkoop in Duitsland begint vanaf de laatste week van januari en duurt twee weken. Tegelijkertijd is het doel van de winkels om de schappen te bevrijden van de goederen van de wintercollectie, om deze dingen niet de hele zomer op te slaan. Omdat het niet gebruikelijk is om artikelen van het afgelopen seizoen in elite-winkels te verkopen, worden er enorme kortingen voor hen ingesteld - van 10 tot 90% van de kosten. Soms worden dingen verkocht tegen een prijs die lager is dan de aankoopprijs, met verlies voor de winkel. Met een dergelijk beleid kunt u echter snel onnodige goederen verwijderen en het assortiment bijwerken.

Precies dezelfde verkoop vindt plaats in de zomer. Dit is meestal de laatste week van juli - de eerste week van augustus. Het is op deze dagen dat u naar Duitsland moet komen voor het zomerverkoopseizoen.

Aanbevolen: