Hoe Nieuwjaar Te Vieren In Moskou In

Inhoudsopgave:

Hoe Nieuwjaar Te Vieren In Moskou In
Hoe Nieuwjaar Te Vieren In Moskou In

Video: Hoe Nieuwjaar Te Vieren In Moskou In

Video: Hoe Nieuwjaar Te Vieren In Moskou In
Video: Rusland: Het goede en het slechte. Motorrijden van Sint Petersburg naar Moskou en verder. 2024, April
Anonim

Hier lijkt het ergens op, maar in Moskou zou het nieuwe jaar echt magisch en fantastisch moeten zijn. En dat zal ook echt zo zijn als je minimaal anderhalve tot twee maanden van tevoren begint met de voorbereidingen voor het nieuwe jaar. Moskou is nog steeds niet rubberachtig en er zullen niet genoeg stoelen zijn aan de tafels van restaurants, in nachtclubs en voorstedelijke complexen voor iedereen.

Hoe nieuwjaar te vieren in Moskou in
Hoe nieuwjaar te vieren in Moskou in

instructies:

Stap 1

U kunt thuis blijven en het nieuwe jaar vieren met uw familie en vrienden, uw eigen feestelijk programma samenstellen en een banket naar uw smaak organiseren. U kunt ook een bezoek van Vadertje Vorst en de Sneeuwmaagd bestellen via internet (bijvoorbeeld op de website https://www.ded-moroz-abc.ru/ en dergelijke). Bovendien kunt u, indien u dat wenst, een speciaal nieuwjaarsmenu voor uw tafel bestellen door contact op te nemen met de website https://www.restoran.ru/ of https://menu.ru. Alleen moet je natuurlijk wel van tevoren een bestelling plaatsen. Dus bepaal de keuken, de kosten van gerechten, het aantal gasten en laat een verzoek achter.

Stap 2

Je kunt het nieuwe jaar rechtstreeks in het restaurant zelf vieren, nadat je van tevoren een tafel hebt gereserveerd en de lijst met restaurants op de sites https://www.restoran.ru/ of https://menu.ru hebt bestudeerd. U hoeft de lijst niet te bestuderen: selecteer gewoon op de zoekpagina het gebied waarin u geïnteresseerd bent (metrostation), keuken, amusementsprogramma, ticketprijs voor oudejaarsavond - en de beste optie wordt gevonden. Het enige dat overblijft is het plaatsen van een aanvraag voor een tafel.

Stap 3

Voor de liefhebbers niet zozeer om te eten en te drinken ter ere van het nieuwe jaar, maar om te bewegen en te dansen - honderden Moskouse clubs met elk een eigen programma: van klassiekers in de geest van Strauss tot ultramoderne ritmes. U kunt een club kiezen op de website https://www.club.ru. Tickets en uitnodigingen moeten ook ruim van tevoren worden geboekt. Let op: veel clubs organiseren op deze avond themafeesten, maar ook als je geen tijd had of geen passend kostuum kon kopen of klaarmaken, krijg je bij de ingang verkleedaccessoires mee, zodat je ‘in contact’ bent.

Stap 4

Vier het nieuwe jaar met het klokkenspel - geen televisiebeeld, maar echte? Makkelijker kan niet. Het is voldoende om tegen middernacht op het Rode Plein te komen. Alcoholische dranken kunt u beter niet meenemen, tenzij u natuurlijk het nieuwe jaar op het dichtstbijzijnde politiebureau wilt blijven vieren of een nieuw leven wilt beginnen met een boetebon. Bovendien wordt precies om middernacht de lucht boven het Kremlin van Moskou verlicht met het mooiste vuurwerk ter wereld.

Stap 5

Om het nieuwe jaar te vieren, kunt u kort de ringweg van Moskou oversteken en het vieren in een chalet of zelfs een landgoed (afhankelijk van uw geld, het aantal gasten en feestplannen). Landelijke rust is hier niet toe beperkt. Geïnteresseerden kunnen vooraf een kamer huren in een van de honderden pensions, hotels of rusthuizen verspreid over de regio Moskou. Skiën, schaatsen, sleeën, paardrijden, een zwembad, bowling, een Russisch bad en natuurlijk een feestelijk banket met een animatieprogramma - dit alles staat ten dienste van onze lieve gasten die het nieuwe jaar in de natuur willen vieren.

Aanbevolen: