Nieuwjaar 2018: Vakantiemenu

Nieuwjaar 2018: Vakantiemenu
Nieuwjaar 2018: Vakantiemenu

Video: Nieuwjaar 2018: Vakantiemenu

Video: Nieuwjaar 2018: Vakantiemenu
Video: Nieuwjaar 2018 #1 2024, April
Anonim

Nieuwjaar 2018 nadert. Als iemand het nog niet weet, het jaar van de Earth Dog nadert. En veel huisvrouwen hebben al een vraag gehad - wat moet er op deze heldere vakantie op tafel worden geserveerd? Er moet meteen worden opgemerkt dat het symbool van het jaar 2018 pretentieloos is in voedsel. Daarom mag de tafel niet worden overladen met verschillende dure delicatessen. Al mogen er natuurlijk meerdere culinaire hoogstandjes op tafel. Maar vleesgerechten op tafel moeten aanwezig zijn, weinig honden zullen een stuk sappig vlees weigeren.

Wat te koken voor het nieuwe jaar 2018
Wat te koken voor het nieuwe jaar 2018

Dus, als je gewend bent om het eerste gerecht op de nieuwjaarstafel te serveren, dan kan het soep met kippenharten of gehaktballen zijn. Varkenspekel is ook geschikt. Je kunt een geprefabriceerde mengelmoes maken door er verschillende worsten en vlees aan toe te voegen. Of u kunt uw toevlucht nemen tot de klassiekers - stevige borsjt met kalfsvlees. Vergeet niet om de gekookte soep te versieren met gehakte geurige kruiden.

Nou, hoe kun je zonder een tweede cursus? Het moet ook van vlees worden gekookt. U kunt bijvoorbeeld gehaktballen, runderlever, karbonades, schnitzels, goulash maken. Kook losse rijst als bijgerecht (kies langkorrelige varianten). Gekookte aardappelen met uien zijn ook perfect, je kunt er aardappelpuree van maken. Hier is elke gastvrouw meer gericht op haar eigen smaak.

De nieuwjaarstafel is niet compleet zonder koude snacks. Het symbool van het komende jaar zal de worst en vleesdelen waarderen. Je kunt runderhart en -tong koken, reuzel met lagen. Salades kunnen pretentieloos zijn - klassieke Olivier, Mimosa, Haring onder een bontjas. Een van de salades kan veilig worden versierd in de vorm van een hond. Je kunt visrolletjes, canapés met vlees, gelei maken - fantaseren! De keuken is immers precies de plek waar je je fantasie de vrije loop moet laten om je dierbaren te plezieren met originele gerechten!

Niet iedereen heeft desserts in het nieuwjaarsmenu, maar als je de aanstaande vakantie niet zonder kunt zien, neem dan je toevlucht tot traditionele desserts. Het kan een zelfgemaakte cake zijn, gebak. Plaats de snoepjes en koekjes in de kommen. Naast groentesalade kun je een heerlijke en gezonde fruitsalade met room bereiden. En om contact te leggen met het symbool van 2018 kun je snoep kopen in de vorm van hondenfiguurtjes. Dichter bij het nieuwe jaar zullen er veel van deze te koop zijn! Vergeet mandarijnen niet - kies er een aparte vaas voor, hoe zou het zijn in het nieuwe jaar 2018 zonder de geur van deze vrucht?

Er zijn geen beperkingen op de keuze van alcoholische dranken. Vergeet natuurlijk niet te meten! De patrones van het jaar zal overmatig alcoholgebruik niet waarderen, maar u wilt niet dat het u het hele jaar door gezondheid, stabiel inkomen en goede familierelaties berooft? Vergeet zoete dranken niet - zet vers sap, gelei, fruitdrank of compote op tafel. Het is beter om zelf drankjes te bereiden, het is niet overbodig om ze te versieren met kaneel voor aroma, bestrooi met poedersuiker.

Zoals u kunt zien, kunt u bij het voorbereiden van de tafel voor het komende nieuwe jaar 2018 veel vertrouwen op uw smaak en verbeeldingskracht! Verwen uzelf en uw dierbaren, maak deze oudejaarsavond onvergetelijk!

Aanbevolen: