Hoe U Uw Rune Definieert

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Rune Definieert
Hoe U Uw Rune Definieert

Video: Hoe U Uw Rune Definieert

Video: Hoe U Uw Rune Definieert
Video: Webinar: Vuistregels voor het adviseren van de juiste warmtepomp 2024, Maart
Anonim

De runen zijn begiftigd met semantische en symbolische betekenis. Het is niet alleen het oude alfabet van de volkeren van Noord-Europa, maar ook een waarzeggerij. Runen zijn nauw verwant aan astrologie. Ze verdelen de sterrenbeelden in tweeën en transformeren de dierenriem in vierentwintig cycli van tien dagen. Om je rune te bepalen, moet je kennis maken met de runenhoroscoop.

Hoe u uw rune definieert
Hoe u uw rune definieert

instructies:

Stap 1

Het startpunt van de runenhoroscoop is de dag van de lente-equinox. Met hem begint de nieuwe jaarcyclus. Degenen geboren van 23 maart tot 5 april komen overeen met de "Feu" rune of vee. Dit zijn actieve mensen en grote eigenaren. Ze zijn makkelijk in de omgang en gezegend met veel creativiteit.

Stap 2

De rune "Uruz" (kracht, kracht) betuttelt mensen die zijn geboren van 6 tot 21 april. Dit zijn sterke mensen die alles kunnen opofferen om hun eigen doel te bereiken.

Stap 3

Iedereen die op 22 april - 6 mei is geboren, komt overeen met de rune "Turisaz", wat een reus, een doorn betekent. Dit zijn in de eerste plaats vechters die al hun angsten overwinnen.

Stap 4

Degenen die op 7 mei - 21 mei zijn geboren, worden bezocht door de goddelijke rune "Ansuz". Creatieve persoonlijkheden geboren onder de invloed van deze rune, ze zijn sociaal en artistiek.

Stap 5

Runa "Raido" steunt degenen die geboren zijn van 22 mei - 6 juni. Het betekent de weg en geeft mensen een evenwichtig karakter. Ze proberen alles onder controle te houden.

Stap 6

Van 7 tot 22 juni - de tijd van de rune "Kenaz" of fakkel, vlam. Het geeft een persoon helderheid van denken en een groot creatief potentieel.

Stap 7

Onder invloed van de Gebo-rune (geschenk, partnerschap) zijn mensen wiens verjaardag valt in de periode van 23 juni tot 7 juli. Het zijn tegenstrijdige karakters, vrijheidslievende, maar uitstekende helpers en kameraden.

Stap 8

Rune "Vunyo" of hoogtepunt, vreugde betuttelt degenen die geboren zijn van 8 tot 23 juli. Dit is een lichte rune, het zal een persoon met fantasie schenken en helpen bij het vervullen van verlangens.

Stap 9

Degenen die op 24 juli - 8 augustus zijn geboren, zijn onder invloed van de Hagalaz-rune (spontane vernietiging, hagel). Dit zijn sterke mensen die soms al het oude moeten vernietigen om het vooruitzicht op groei en nieuw te zien.

Stap 10

De rune "Nautiz" (noodzaak, noodzaak) betuttelt degenen die op 9 - 23 augustus zijn geboren. "Nautiz" helpt om alle nadelen om te zetten in voordelen en om zelfredzaamheid te ontwikkelen.

Stap 11

Iedereen die tussen 24 augustus en 8 september is geboren, is onder invloed van de "Isa" rune of ijs. Het zijn zeer verantwoordelijke mensen, ongehaast en afgemeten.

Stap 12

De rune "Hyera" (cycliteit) komt overeen met degenen die op 9 - 23 september zijn geboren en geeft mensen consistentie in hun acties, hun belangrijkste bondgenoot is geduld.

Stap 13

Van 24 september tot 8 oktober - de periode van de "Eyvaz" -rune (ondersteuning, bescherming). Degenen die onder haar invloed zijn geboren, zijn volhardend en winterhard.

Stap 14

De rune "Perth" betuttelt degenen die zijn geboren in de tweede helft van Weegschaal (9 - 23 oktober). Dit zijn heimelijke mensen die onder geen enkele omstandigheid hun principes veranderen.

Stap 15

Onder invloed van de rune "Algiz" zijn degenen die zijn geboren van 24 oktober tot 7 november. Algiz geeft ze een grote vitaliteit.

Stap 16

Degenen die op 8 - 23 november zijn geboren, worden bezocht door de Soulo-rune (zon). Het zijn ongelooflijk veerkrachtige mensen die met alle omstandigheden om kunnen gaan.

Stap 17

De rune "Tevaz" of moed beïnvloedt degenen die zijn geboren van 24 november tot 7 december. In de regel zijn dit mensen die bereid zijn te vechten voor hun idealen en principes.

Stap 18

Iedereen die is geboren in de tweede helft van het astrologische teken Boogschutter (8 - 22 december) staat onder auspiciën van de "Berkana" rune of berk. Het geeft een persoon de yin-energie van kalmte en creativiteit.

Stap 19

23 december - 6 januari komt overeen met de "Evaz" (paard) rune. Mensen die in deze periode zijn geboren, zijn goede leraren en mentoren.

Stap 20

De rune "Mannaz" of integriteit treft mensen wiens verjaardag valt in de periode van 7 januari tot 21 januari. Dit zijn in de regel bescheiden mensen die niet gewend zijn de aandacht op zichzelf te vestigen.

21

Iedereen die is geboren van 22 januari tot 5 februari staat onder auspiciën van de "Laguz" rune of water. Van nature zijn het onvoorspelbare mensen met een goede intuïtie.

22

De rune "Inguz" (vruchtbaarheid) treft degenen die zijn geboren in de tweede helft van het teken Waterman (6 - 20 februari). Dit zijn mensen met een humeur, creatief, vaak pioniers.

23

21 februari - 5 maart - de tijd van de "Odal" rune, die erfgoed aanduidt. Ze begiftigt een mens met talenten en helpt deze te vertalen naar de praktijk.

24

Onder invloed van de rune "Dagaz" (dag, transformatie) zijn allen geboren van 5 tot 22 maart. Deze rune voltooit de runencirkel of -cyclus. Iedereen die in deze periode is geboren, is onvoorspelbaar en veranderlijk in zijn gedrag.

Aanbevolen: