Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Samen Met Je Man

Inhoudsopgave:

Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Samen Met Je Man
Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Samen Met Je Man

Video: Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Samen Met Je Man

Video: Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Samen Met Je Man
Video: IK GING SAMENWONEN MET EEN 4-JARIGE EN DIT GEBEURDE ER... | Kalvijn 2024, Maart
Anonim

Nieuwjaar wordt traditioneel beschouwd als een gezinsvakantie. En de vraag hoe ze het nieuwe jaar het beste samen met haar man kan vieren, baart in de regel zowel nieuwe echtgenotes als die dames die al lang getrouwd zijn zorgen. Maar toch, zoals de bijeenkomst van deze feestdag gaat, zal dit volgend jaar het leven zijn. En natuurlijk wil ik dat het romantisch, interessant is, gevuld met aangename indrukken en momenten. En om de vakantie te laten slagen, moet u alles van tevoren plannen en voorbereiden.

Zo vier je het nieuwe jaar samen met je man
Zo vier je het nieuwe jaar samen met je man

Het is nodig

  • - boom;
  • - feestelijk diner;
  • -champagne;
  • - cadeautjes;
  • - kaarsen;
  • - sterretjes;
  • - bordspellen;
  • - Kerstman kostuum;
  • - pak van Snow Maiden;
  • - vouchers voor een vakantiehuis of een buitenlands hotel.

instructies:

Stap 1

Het nieuwe jaar kun je samen met je man thuis vieren. Samen een kerstboom aankleden, een feestelijk diner bereiden, kaarsen aansteken. Samen dansen, een paar sterretjes 'verbranden', gezelschapsspelletjes spelen, elkaar feliciteren, en dan een wandeling maken, een tijdje bij vrienden en familie langsgaan. Om vrienden te bezoeken, verkleed je als kerstman en sneeuwmeisje, zodat je zelf plezier kunt hebben, je vrienden, familieleden en gewone voorbijgangers kunt amuseren.

Stap 2

Je kunt het nieuwe jaar met je man buiten de stad ontmoeten. Ga hiervoor naar de datsja om sneeuwpoppen te maken of naar een vakantiehuis. In het vakantiehuis heeft u de keuze - plezier maken met gasten of privé. Nadat u het hotel heeft gekozen dat u nodig heeft, kunt u op oudejaarsavond sneeuwscooters rijden, een stoombad nemen, bowlen of biljarten. In elk hotel kunt u een feestelijk diner op uw kamer bestellen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de afwas en het bereiden van eten. Het belangrijkste is om van tevoren een hotelkamer te boeken, in het najaar, want voor het nieuwe jaar zijn er mogelijk geen stoelen meer. Bespreek ook direct bij aankoop van vouchers het gewenste programma met de administratie.

Stap 3

Nieuwjaar vier je alleen met je man en liggend op het strand, onder de palmbomen. Boek hiervoor vooraf een rondreis naar een of ander zuidelijk land. In de regel worden nieuwjaarsfeesten georganiseerd in buitenlandse hotels, waaraan u kunt deelnemen. Om oudejaarsavond romantisch te maken, neem champagne, dekens en ga naar de kust. Trouwens, een reis naar het buitenland, waar dan ook, is een uitstekende optie om het nieuwe jaar met haar man te vieren. Mee eens dat een nacht in Parijs net zo goed zal zijn als aan de kust van een warme zee. Maar in de inheemse open ruimtes zijn er behoorlijk interessante plaatsen waar je het nieuwe jaar kunt vieren.

Stap 4

Om het nieuwe jaar te vieren, kunnen jij en je man naar elke nachtclub gaan door van tevoren een tafel te reserveren. Kies een programma dat voor jullie beiden interessant is. Clubs maken deze in de regel vooraf bekend. Het nieuwjaarsprogramma en de muziek laten je niet vervelen, terwijl je in een onbekende menigte eigenlijk alleen bent. U kunt ook een limousine voor een bepaalde tijd bestellen. Nadat je naar hartenlust hebt gedanst, pak je wat champagne en geniet je 's avonds van het prachtige uitzicht over de stad vanuit de ramen van deze luxe auto.

Stap 5

Het nieuwe jaar vier je samen met je man op een rondvaart op een motorschip. Het kan een zee- of riviercruise zijn. Daarnaast kunt u een tafel reserveren bij het restaurant gelegen op het schip, dat aan de wal is afgemeerd.

Stap 6

U kunt het nieuwe jaar gezellig met uw man doorbrengen in een karaokeclub. Zorg er wel voor dat uw man niet verlegen is over spreken in het openbaar of zijn gehoor- en stemdoofheid. Anders wordt de avond verpest.

Aanbevolen: