Hoe Feliciteer Je Vrouwen Op Het Werk Op 8 Maart?

Inhoudsopgave:

Hoe Feliciteer Je Vrouwen Op Het Werk Op 8 Maart?
Hoe Feliciteer Je Vrouwen Op Het Werk Op 8 Maart?

Video: Hoe Feliciteer Je Vrouwen Op Het Werk Op 8 Maart?

Video: Hoe Feliciteer Je Vrouwen Op Het Werk Op 8 Maart?
Video: Live Stream, посвященный 8 марта. Обсуждаем необходимость участия Димаша в Carpool Karaoke (SUB) 2024, April
Anonim

Geen enkele lijst van jaarlijkse bedrijfsevenementen in verschillende teams, ongeacht het aantal medewerkers en activiteitsgebieden, is compleet zonder het vieren van de vrouwenvakantie. Het vieren van deze dag omvat meestal het houden van een bedrijfsfeest, het presenteren van geschenken en bloemen.

Hoe feliciteer je vrouwen op het werk op 8 maart?
Hoe feliciteer je vrouwen op het werk op 8 maart?

instructies:

Stap 1

Laat uw team zich 's ochtends feestelijk voelen. Laat de initiatiefgroep, die verantwoordelijk is voor felicitaties, cadeauselectie en andere organisatorische kwesties, vroeg komen om de werkplekken van vrouwen op te fleuren. Je kunt een bos ballonnen ophangen, kleine bloemen in potten op werktafels zetten of bloem voor bloem in miniatuurvaasjes, een doos bonbons zetten, enz. Kleine tekenen van aandacht zullen je aangenaam verrassen en in een welwillende stemming brengen.

Stap 2

Maak een feestelijke muurkrant - laat de helden van de gelegenheid op de poster worden afgebeeld, goede wensen worden geschreven en originele elementen worden geplakt. Er is vast wel iemand in uw team die een fotocollage kan maken - plaats deze op een grote wenskaart en hang deze op een prominente plaats. De muurkrant zal natuurlijk de aandacht trekken, bezoekers laten zien dat er een bedrijfscultuur in uw bedrijf is en de incarnaties ervan kunnen heel divers zijn.

Stap 3

Verzamel alle medewerkers tijdens de lunch - als het personeel klein is, kun je verzamelen in de vergader- of ontspanningsruimte. Koop wat taarten, sappen en andere non-alcoholische dranken en feliciteer de medewerkers met de vakantie. Deze kleine repetitie van een bedrijfsavond is nodig om geschenken te presenteren, maar ook om degenen te feliciteren die niet aanwezig kunnen zijn bij de hoofdviering. U kunt de vrouwen één voor één bellen, aankondigen op de luidspreker of elk een bericht sturen via interne post - meerdere mannen, waaronder het hoofd van de onderneming en afdelingshoofden, hun collega's feliciteren, geschenken of geldbeloningen geven (in verschillende bedrijven worden ze anders aangemoedigd).

Stap 4

Annuleer alle felicitaties op de werkdag zelf en organiseer een zakenreis - naar de natuur, de stad uit, naar het dichtstbijzijnde resortcomplex, enz. Je krijgt de kans om in een informele setting met collega's te communiceren door verschillende wedstrijden en wedstrijden te organiseren, met verplichte avonddansen en een buffettafel. Huur een feestbedrijf in om het plezier van uw medewerkers te verzorgen.

Aanbevolen: