Hoe Tijd Doorbrengen Zonder Geld?

Inhoudsopgave:

Hoe Tijd Doorbrengen Zonder Geld?
Hoe Tijd Doorbrengen Zonder Geld?

Video: Hoe Tijd Doorbrengen Zonder Geld?

Video: Hoe Tijd Doorbrengen Zonder Geld?
Video: 1 WEEK LEVEN ZONDER DE TIJD TE WETEN! *Experiment* 2024, April
Anonim

Vrije tijd is een belangrijk en integraal onderdeel van het leven van mensen. U kunt uw vrije tijd besteden aan actieve activiteiten die niet veel lichamelijke inspanning vergen. Deze instructie zal u vertellen welke opties hiervoor zijn en hoe u tijd kunt doorbrengen zonder geld uit te geven.

Hoe tijd doorbrengen zonder geld?
Hoe tijd doorbrengen zonder geld?

instructies:

Stap 1

Thuis zijn er verschillende mogelijkheden. Organiseer kleine bijeenkomsten, nodig vrienden of kennissen uit met wie je de communicatie leuk vond. Je hebt vast wat eten en je kunt een paar eenvoudige lekkernijen voor het feest bereiden. Kondig tegelijkertijd van tevoren aan en nodig gasten uit dat er ook een paar interessante culinaire kunstwerken achter zitten. Het kan zelfs gewoon een theekransje zijn, maar als jullie allemaal bij elkaar zijn, zijn er waarschijnlijk meer mogelijkheden om samen tijd door te brengen: bordspellen, karaoke, chatten, interessante tv-programma's kijken. Of misschien brengt iemand een vermakelijke film. Je kunt in ieder geval proberen elkaar niet te laten vervelen.

Stap 2

Maak samen een wandeling door de omgeving. Als dit het centrale deel van de stad is, regel dan een wandeling door grote winkelcentra zoals Mega, waar je kunt wandelen en gewoon de entourage van de interne organisatie van veel kleine en grote winkels kunt aanschouwen. Je kunt in IKEA op verschillende banken liggen etc. Woon je ver van grote winkelgebieden, dan kan het zijn dat het in de buurt van een bos of een groot bosgebied is. Ga erheen voor wat frisse lucht en weelderige vegetatie. Neem een badminton of gewoon een bal mee. Of, in het geval van de nabijheid van een rivier, kunt u een wedstrijd organiseren "wie een platte korrel verder op het water heeft galopperen".

Stap 3

Ga in de winter skiën of wandel gewoon door het park. Verblind een sneeuwpop, bouw een sneeuwfort, regel de vangst van de sneeuw "Bastille" met vrolijk geluid en sneeuwballen. Het zal interessant zijn om zo'n stormachtige actie in het geheugen vast te leggen en daarom een foto- of videocamera mee te nemen. Een van jullie zal zeker in staat zijn om jezelf te "offeren" en niet actief deel te nemen omwille van een dergelijke activiteit. Als je een slee of sneeuwscooter hebt, ga dan skiën. Je kunt zelfs rijden op dikke polyethyleen zakken gevuld met sneeuw.

Stap 4

Niet alleen in de zomer, maar ook van het late voorjaar tot de eerste nachtvorst kun je er skeeleren of fietsen.

Stap 5

18 april is Werelderfgoeddag en 18 mei is Internationale Museumdag. De meeste musea zijn tegenwoordig gratis toegankelijk. En zelfs sommigen houden het evenement "Night at the Museum", wanneer de ingang van het museum open is tot het vallen van de avond, en soms de hele nacht. Informeer vooraf over erfgoedsites en musea die dergelijke evenementen hebben aangekondigd.

Stap 6

Voor een langere periode van vrije tijd, zoals zomervakanties of vakanties, meldt u zich aan voor een zoek- of arbeidseenheid. Veel verschillende ervaringen wachten op je. Bovendien verschijnen er vrienden. Dergelijke vrijetijdsactiviteiten kunnen worden georganiseerd door vooraf op internet te informeren naar mogelijke opties, bijvoorbeeld over dezelfde werkkampen. Zoek op "seizoensgebonden buitenland" en je zult zeker iets van je gading vinden. En het verdiende geld voor een klein deel van elke dag is genoeg om de reis te compenseren. Het zal zelfs blijven.

Aanbevolen: