Hoe Breng Je Een Weekend Door Zonder Geld?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Een Weekend Door Zonder Geld?
Hoe Breng Je Een Weekend Door Zonder Geld?

Video: Hoe Breng Je Een Weekend Door Zonder Geld?

Video: Hoe Breng Je Een Weekend Door Zonder Geld?
Video: Je eigen bedrijf starten zonder geld, hoe doe je dat? 2024, April
Anonim

Beste weten hoe je wat tijd kunt doorbrengen zonder geld cursusstudenten. En aangezien velen van ons studenten waren, en sommigen van ons zullen tegen die tijd geen kwaad kunnen om ons voor te bereiden, zullen we proberen het weekend op een interessante en opwindende manier zonder geld door te brengen.

Is de spaarpot leeg? Er is een uitgang
Is de spaarpot leeg? Er is een uitgang

Het is nodig

Games "Twister", "Monopoly", eierrek, camera, vrienden

instructies:

Stap 1

Besteed zaterdagochtend aan een gezonde nachtrust - na een week werken zou het fijn zijn om een goede nachtrust te krijgen. Bovendien, hoe langer je slaapt, hoe langer je je geen zorgen hoeft te maken over eten. Je hebt tenslotte geen geld en in de koelkast liggen maar een dozijn kippeneieren. Na het ontbijt met roerei, besteedt u wat tijd aan het schoonmaken. Bekijk oude foto's in albums, selecteer de foto's die de meest aangename emoties oproepen en plaats ze op prominente plaatsen.

Stap 2

Nodig je vrienden uit voor de avond. Kondig het thema van de avond aan als "Ontspannen, spelen", waarschuw je vrienden vooraf over de inhoud van de koelkast en portemonnee. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw eigen maag en de veiligheid van kippeneieren. Vraag je vrienden vooraf naar de Monopoly- en Twister-spellen.

Stap 3

Breng de avond door met je vrienden om spelletjes te spelen. Als geen van je vrienden Monopoly en Twister heeft, wees dan niet ontmoedigd. Er zijn niet minder prachtige spellen "Mafia" en "Crocodile", die recentelijk populair zijn geweest. We moeten ze hun recht geven, ze zijn niet alleen populair, maar ook erg interessant en vermakelijk. Je merkt zelf niet hoe de zaterdag is afgelopen, en je bent vol en vrolijk.

Stap 4

Word wakker op zondag, wanneer de ochtendvogels niet meer te horen zijn, maar de zon nog steeds op haar hoogste punt staat. Pak een camera en een of meer goede vrienden of vriendinnen op en ga voor een fotoshoot. Vergeet niet dat we geen geld hebben, dus het is niet aan te raden om ver van huis te gaan - om ook te voet terug te keren. Verken je eigen omgeving. Je zult er zelf versteld van staan hoeveel interessante dingen je in de buurt van je huis niet hebt opgemerkt. En de foto's blijven als aandenken aan de plek waar je nu woont.

Stap 5

Bezoek een van je vrienden, misschien zullen ze je een heerlijk diner geven. Nou, zo niet - onthoud dat er eieren op je wachten in de koelkast, waaruit je heerlijke roereieren krijgt. Dit weekend wordt natuurlijk geen feest voor je maag. Maar dan herinner je je ofwel je studententijd, ofwel bereid je je er grondig op voor. En wees niet langer bang voor zo'n weekend - ze kunnen ook leuk en winstgevend worden besteed.

Aanbevolen: