Welke Producten Te Kopen Voor Een Picknick

Inhoudsopgave:

Welke Producten Te Kopen Voor Een Picknick
Welke Producten Te Kopen Voor Een Picknick

Video: Welke Producten Te Kopen Voor Een Picknick

Video: Welke Producten Te Kopen Voor Een Picknick
Video: Грунтовка развод маркетологов? ТОП-10 вопросов о грунтовке. 2024, April
Anonim

Tijdens de warmere maanden is een van de meest gebruikelijke manieren om tijd door te brengen met vrienden of familie tijdens een picknick. Eten en drinken zijn een van de belangrijkste componenten van dergelijke openluchtrecreatie, dus het is belangrijk om van tevoren te weten wat je moet kopen voor een aangenaam tijdverdrijf.

Welke producten te kopen voor een picknick
Welke producten te kopen voor een picknick

Het is nodig

  • - vlees;
  • - vleesproducten;
  • - vis en zeevruchten;
  • - spaties;
  • - sauzen;
  • - groenten;
  • - groenen;
  • - kaas;
  • - fruit;
  • - brood;
  • - zout;
  • - bier of wijn.

instructies:

Stap 1

Het meest populaire picknickgerecht is sjasliek. Als je gaat uitrusten in de natuur, is het belangrijk om vlees te bereiden om te braden, d.w.z. marineer het in azijn of wijn, voeg specerijen of kruiden toe. Varkensvlees is geschikt voor barbecue, namelijk de nek, borst, lendenen of rug van het karkas, rundvlees: ossenhaas, entrecote, dikke rand, romp, binnenste deel van de achterpoot. Van het vlees van een jong lamsvlees krijg je een heerlijke kebab, je kunt ook kippenbouten of -vleugels grillen.

Stap 2

Vleesproducten zoals worstjes, worstjes of worstjes zijn ook geschikt om op spiesjes of een rooster te grillen. Bij gebrek aan de mogelijkheid om vlees in de natuur te braden, kunt u kant-en-klare vleesproducten meenemen: rosbief, gekookt varkensvlees, gebakken of gerookte kip, in plakjes.

Stap 3

Liefhebbers van vis en zeevruchten kunnen er buiten van genieten. Door ze te grillen, wordt overtollig vet verwijderd en blijven alle heilzame eigenschappen behouden. Vette vissen met dicht vlees zijn geschikt voor een picknick: zalm, forel, zalm, meerval, makreel of karper. De marinade kan witte wijn, sojasaus of citroensap zijn.

Stap 4

Een picknick, die niet compleet is zonder barbecue, kan niet zonder vleessaus. Het kan van tevoren worden bereid of in de winkel worden gekocht. Er zijn veel soorten saus: tkemali, knoflook, soja, satsebeli, rode bosbes.

Stap 5

Groenten zijn de meest voorkomende musthaves voor een picknick. Je kunt rauwe aardappelen meenemen om ze buiten in de kolen te bakken. Tomaten, komkommers, radijsjes, kool zijn ook handig voor het maken van verse salades of voor het snijden. Om te genieten van gegrilde groenten, kunt u courgette, paprika, maïs of aubergine proberen, en augurken zijn ook geweldig voor een picknick. Dit kunnen ingelegde komkommers, tomaten of paprika's zijn.

Stap 6

Groenen zullen een picknick versieren en een onvervangbare toevoeging aan vlees worden: spinazie, dille, peterselie, sla, ui, basilicum, rucola. Was de greens van tevoren, droog ze en verpak ze zorgvuldig om ze vers te houden. Op borden geplaatst, vormt het een perfecte aanvulling op hoofdgerechten en snacks.

Stap 7

Voor een picknick kun je verschillende soorten fruit of bessen nemen, die moeten worden voorgewassen en in plastic containers worden gedaan om ze niet te beschadigen.

Stap 8

Verschillende soorten kaas kunnen een kaasplateau vormen, wat ook geweldig is voor een picknick. Harde variëteiten, feta of mozzarella, blauwe, gerookte kazen - met zoveel soorten kaas kunt u een aperitief naar uw smaak kiezen. Dit product is veelzijdig inzetbaar en is geschikt als stand-alone snack, voor salades of sandwiches.

Stap 9

Twee producten waar een picknick niet zonder kan zijn zout en brood. In de natuur kun je een voorgesneden brood of verschillende cakes nemen, die je gewoon met je handen kunt scheuren.

Stap 10

Water drinken bij een picknick zou voldoende moeten zijn, dus je kunt nog meer meenemen dan je nodig hebt. Naast thee, koffie of sappen kun je ook alcoholische dranken zoals wijn of bier meenemen voor een picknick.

Aanbevolen: