Hoe Versier Je Een Balzaal?

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Balzaal?
Hoe Versier Je Een Balzaal?

Video: Hoe Versier Je Een Balzaal?

Video: Hoe Versier Je Een Balzaal?
Video: Hoe het NIET GEWOND werken Met Muur Kussen 2024, April
Anonim

Ouders denken in de regel na over de kwestie van het inrichten van de hal op de kleuterschool voor het organiseren van de graduatie lang voor deze belangrijke datum voor toekomstige eerste klassers. Ieder mens heeft tenslotte maar één keer in het leven zoiets, dus moeders en vaders proberen zorgvuldig de hal er zo mooi mogelijk uit te laten zien, en zodat hun kinderen tevreden zijn.

Hoe versier je een feestzaal?
Hoe versier je een feestzaal?

instructies:

Stap 1

Het decoratieschema voor de afstudeerzaal in de kleuterschool hangt meestal af van het scenario. Hoewel het succesvolle ontwerp van het pand de organisatoren van het afstuderen van toekomstige eersteklassers ertoe kan aanzetten om enkele originele ideeën of wijzigingen in het script door te voeren.

Stap 2

De hal, ingericht in de stijl van een locomotief, waarover Crocodile Gena zong in het nummer "Blue Car" uit de beroemde kindertekenfilm, ziet er erg interessant uit. En de uitdrukking over "minuten die wegdrijven in de verte" is de beste van geest voor de voormalige (vijf minuten) kleuters. Je kunt foto's van de afgestudeerden zelf plakken, alsof ze uit het raam kijken, op kleurrijke aanhangwagens van papier en op de muur geplakt of geschilderd op een gigantische poster gemaakt van Whatman-vellen. U kunt de afbeelding van de "school"-trein aanvullen met handgeschreven verzen over de kleuterschool en school, of slechts enkele zinnen die elk kind kenmerken. Welnu, onderwijzers moeten de hoofden van deze trein worden door hun foto's op het hoofdrijtuig van de stoomlocomotief te plakken. En als je ook stoelen met tafels bij de muur plaatst, alsof kinderen in een echte trein rijden, wordt het helemaal onvergetelijk.

Stap 3

En je herinnert je de bekende en geliefde uitdrukking van veel ouders "Kinderen zijn bloemen van het leven" op de muren van de groep om een echte tuin aan te leggen. Laat de bloemen pronken op de muren, afgebeeld op een manier die voor u geschikt is. En in het midden van elke knop kun je foto's van kinderen plakken. Vergeet de opvoeders niet die de rol van tuinman spelen met gieters. Ook zijn er potten van stevig karton, prachtig beschilderd en bezaaid met papieren bloemen in origami-stijl.

Stap 4

Kinderen zijn erg avontuurlijk. Met dit in gedachten kun je de balzaal versieren in de beste piratentradities, gouden piasters op de muren "verstrooien", bizarre bomen, in de schaduw waarvan piraten zich verbergen. En het "Graduate Diploma" zal fungeren als een schat, die kan worden geplaatst in een kist die is versierd in de vorm van een zak aan de muur (en voor elke deelnemer aan de "piratenafstuderen") of een onafhankelijke kartonnen kist. En laat de kinderen als het ware op hun schepen naar dit eiland varen op zoek naar hun schat. Teken gewoon een afbeelding van een schip en plaats er foto's van afgestudeerden op, terwijl ze door telescopen naar het eiland kijken. Jungami laat opvoeders zijn. En laat de manager met de kapiteinspet aan het roer staan.

Stap 5

En vergeet de ballonnen niet. Ze zullen op elk bal op hun plaats zijn, ongeacht in welke stijl je de hal hebt ingericht. En natuurlijk, teken en plaats verschillende posters in de kamer met de woorden "Tot ziens, kleuterschool", "Kleuterschool afgestudeerden" of "Gefeliciteerd aan toekomstige eerste klassers."

Aanbevolen: