Hoe Vier Je 1 Huwelijksjaar

Inhoudsopgave:

Hoe Vier Je 1 Huwelijksjaar
Hoe Vier Je 1 Huwelijksjaar

Video: Hoe Vier Je 1 Huwelijksjaar

Video: Hoe Vier Je 1 Huwelijksjaar
Video: Getuienisse. Hoe hoor jy God se stem? 2024, April
Anonim

Een bruiloft is de belangrijkste gebeurtenis in het leven van elke persoon, maar de eerste verjaardag van het samenwonen is een belangrijke gebeurtenis. Het moet goed worden opgemerkt, zodat aangename herinneringen vele jaren blijven, niet alleen vanaf de dag van het jubileum, maar ook vanaf het eerste levensjaar samen. Een huwelijksverjaardag in een jaar wordt meestal een chintz-huwelijk genoemd. Volgens oude Russische tradities kleedde de vrouw zich in een chintz-jurk en gaven de echtgenoten elkaar een chintz-sjaal. Nu zijn dergelijke tradities natuurlijk ver in de eeuwen teruggegaan, maar ze kunnen worden vervangen door nieuwe en deze gebeurtenis echt gedenkwaardig maken.

Hoe vier je 1 huwelijksjaar
Hoe vier je 1 huwelijksjaar

instructies:

Stap 1

Verzin een ongewoon cadeau voor je geliefde of geliefde. Het hoeft niet tastbaar te zijn. Ik denk dat het op zo'n feestdag beter is om een geschenk te geven met een betekenis die symbool staat voor je liefde en toewijding.

Stap 2

Plan voor de avond een gezamenlijk evenement, je kunt naar het theater gaan, naar de bioscoop gaan. Probeer een romantische show of film uit te kiezen om naar te kijken.

Stap 3

Ga na een aangename bezichtiging naar een restaurant voor het diner. Als je samen een favoriete plek hebt, kun je die beter bezoeken. Dit zal aangename herinneringen aan vervlogen tijden oproepen.

Stap 4

Als uw financiële situatie het niet toestaat om in een restaurant te dineren. U kunt thuis romantisch dineren bij kaarslicht. Bereid uw favoriete familiemaaltijden voor en dineer met uw intieme familiekring.

Stap 5

Een andere goede manier om uw huwelijksverjaardag te vieren, is door weg te vliegen op uw huwelijksreis. Hierdoor kunt u even ontsnappen aan alle dagelijkse hectiek en kunt u even alleen zijn met elkaar. De plaats moet worden gekozen op basis van de voorkeuren van beide, zodat beide echtgenoten het maximale aan positieve emoties krijgen.

Aanbevolen: