Hoe Maak Je Verjaardagskaarten

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Verjaardagskaarten
Hoe Maak Je Verjaardagskaarten

Video: Hoe Maak Je Verjaardagskaarten

Video: Hoe Maak Je Verjaardagskaarten
Video: HOW TO: HET MAKEN VAN EEN VERJAARDAGSKAART | LOW BUDGET 2024, Maart
Anonim

Het kan moeilijk zijn om een cadeau te kiezen voor iemand die alles al heeft. Een handgemaakte wenskaart trekt de aandacht van de jarige en brengt veel positieve emoties met zich mee.

Hoe maak je verjaardagskaarten
Hoe maak je verjaardagskaarten

Het is nodig

  • - gekleurd papier van verschillende gewichten
  • - stickers en letterstammen
  • - decoratieve elementen

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u het formaat en het idee van de toekomstige ansichtkaart kiezen. Het is de moeite waard om rekening te houden met de hobby's van de jarige, zijn kleurvoorkeuren, misschien experimenteren met de vorm. De ansichtkaart kan traditioneel rechthoekig of vierkant, rond of objectvormig zijn. Als de jarige een man is, kun je de vorm van een stropdas, auto, computer kiezen. Als de jarige een vrouw is, zal een ansichtkaart in de vorm van een bloem, jurk, hart elke vertegenwoordiger van het schone geslacht aanspreken. Voor de kleinste jarige kun je kiezen voor een clamshell-kaart met appliqué of een klein speeltje.

Stap 2

Wees niet bang om ongebruikelijke decoratieve elementen te gebruiken. Om met je eigen handen een ansichtkaart te maken, kan bijna elk type decor geschikt zijn - van fluwelen papier en stickers tot knopen, kralen en licht speelgoed. Van veelkleurig papier krijg je bijvoorbeeld een prachtige verjaardagstaart of een sprookjesfiguur, van kralen en knopen - bloemen, dieren of hangende decoraties. U kunt verschillende soorten papier gebruiken om origami en volumetrische applicaties te maken.

Stap 3

Een belangrijk element van een ansichtkaart kan een foto zijn: een foto van de jarige zelf, zijn vrienden, een gedenkwaardige gebeurtenis, een vorige verjaardag, vakantie. In dit geval kan de ansichtkaart worden ontworpen als een frame voor een foto, of een collage maken van gezichten, objecten en decoratieve elementen. Een andere optie voor het maken van een originele ansichtkaart met een foto is een gepersonaliseerde fotoafdrukservice. Grafische editors van dergelijke services bevatten kant-en-klare sjablonen voor wenskaarten, waarmee u de vorm en kleur van de tekst kunt kiezen, foto's en tekeningen kunt invoegen.

Stap 4

De envelop is een origineel detail voor elke wenskaart. Je kunt het zelf knippen of een kant-en-klare witte envelop gebruiken: maak er een tekening op, bevestig een strik, een sticker, maak een mooie inscriptie. Het belangrijkste is de wens om de jarige te verrassen!

Aanbevolen: