Hoe Feliciteer Je Een Collega Op Een Originele Manier Met Zijn Verjaardag

Inhoudsopgave:

Hoe Feliciteer Je Een Collega Op Een Originele Manier Met Zijn Verjaardag
Hoe Feliciteer Je Een Collega Op Een Originele Manier Met Zijn Verjaardag

Video: Hoe Feliciteer Je Een Collega Op Een Originele Manier Met Zijn Verjaardag

Video: Hoe Feliciteer Je Een Collega Op Een Originele Manier Met Zijn Verjaardag
Video: Feliciteer iemand die jarig is met dit lied: hiep hiep hoera, gefeliciteerd met je verjaardag 2024, April
Anonim

Verjaardag is een leuke en vrolijke vakantie. Het gebeurt maar één keer per jaar, dus ik wil dat deze dag gevuld wordt met aangename en levendige indrukken voor de jarige. Het organiseren van een vakantie vraagt om een individuele aanpak, want de held van de gelegenheid kan niet alleen een geliefde zijn, maar ook een vriend of medewerker.

Hoe feliciteer je een collega op een originele manier met zijn verjaardag
Hoe feliciteer je een collega op een originele manier met zijn verjaardag

instructies:

Stap 1

De ochtend voor je collega kan onverwacht beginnen, bijvoorbeeld met een muzikale begroeting op de radio. Elke dag houden veel radiostations speciale ochtendshows waarin jarigen vrolijk zijn en door het hele land. Neem deze optie.

Stap 2

Richt de werkplek van je collega zo feestelijk mogelijk in. Plaats bijvoorbeeld een wenskaart, aandenken of cadeau voordat hij naar zijn werk komt. Of installeer een felicitatie-screensaver op het bureaublad van uw computer.

Stap 3

Als uw bedrijf een eigen website heeft, post dan uw felicitaties erop. Plaats een foto van de jarige en schrijf warme woorden. Misschien zullen de gasten of klanten van de site zich aansluiten bij uw felicitaties. Dergelijke aandacht zal uw collega niet onverschillig laten.

Stap 4

U kunt een grap uithalen met uw werknemer: doe alsof u zijn verjaardag bent vergeten en nodig hem na een werkdag onder een of ander voorwendsel uit in een café of bar, waar vooraf een verrassingsfeestje wordt voorbereid. Zo'n felicitatie zal zeker origineel en aangenaam zijn.

Stap 5

Je kunt een collega feliciteren met een origineel humoristisch gedicht of verhaal. Probeer het zelf of het hele werkteam samen te stellen. Focus in de inhoud op het beschrijven van de positieve eigenschappen van de jarige. Uw werknemer zal vooral blij zijn als de baas zelf zo'n felicitatie voorleest. Je kunt je ook een interessant, grappig verhaal herinneren met betrekking tot de jarige. Hij zal zo'n creatieve en originele benadering van zijn viering zeker waarderen.

Stap 6

Geef je collega iets gedenkwaardigs. Laat het een goedkoop cadeau zijn, maar het zal bij je collega nog lang herinneringen oproepen aan een fijne vakantie. U kunt bijvoorbeeld een mok of een T-shirt bestellen met een "truc", een grappige foto of een foto van de jarige. Als je collega fan is van een artiest, filmheld of politicus, geef hem dan een idoolbeeldje. Je kunt zijn portret of cartoon bestellen en in een mooie lijst plaatsen. Dergelijke souvenirs kunnen zowel huisdecoratie als werkplekdecoratie zijn.

Aanbevolen: