Hoe Ontwerp Je Een Mooie Ansichtkaart

Inhoudsopgave:

Hoe Ontwerp Je Een Mooie Ansichtkaart
Hoe Ontwerp Je Een Mooie Ansichtkaart

Video: Hoe Ontwerp Je Een Mooie Ansichtkaart

Video: Hoe Ontwerp Je Een Mooie Ansichtkaart
Video: Tutorial - Maak met 9 (simpele) stappen een ECOLINE SPLASH effect 2024, Maart
Anonim

De productie van ansichtkaarten voor winkels is in volle gang. Uit de vele aangeboden opties is het erg moeilijk om iets echt origineels en ongewoons te kiezen. Maar je kunt de gekochte ansichtkaart ook mooi zelf versieren.

Hoe ontwerp je een mooie ansichtkaart
Hoe ontwerp je een mooie ansichtkaart

Het is nodig

  • - ansichtkaart;
  • - felicitatietekst;
  • - glitter, gekleurde stiften;
  • - plakband;
  • - bogen;
  • - gegolfd, gekleurd, fluwelen papier;
  • - stickers voor ansichtkaarten;
  • - lijm;
  • - schaar;
  • - extra accessoires naar keuze.

instructies:

Stap 1

Kies een ansichtkaart die past bij het thema van de vakantie. Besteed speciale aandacht aan het oorspronkelijke uiterlijk. Vergeet niet dat je het zelf wilt versieren. Het is het beste als ze een minimum aan glanzende prints, verhoogde afbeeldingen en tekst heeft. Ze moet een vrij bescheiden uiterlijk hebben. Ansichtkaarten gemaakt van dik mat karton, versierd met een kleine typografische afbeelding en geen tekst erin, werken erg goed.

Stap 2

Denk na over de begroeting die u in de ansichtkaart wilt plaatsen. Het is niet nodig om gevuld te zijn met een nachtegaal, maar een paar warme en oprechte woorden zullen de mooiste decoratie worden. Bedenk hoe je de tekst moet rangschikken. Om dit te doen, oefent u op een apart vel papier en knipt u het op maat van de ansichtkaart. Stop bij de optie die je leuk vindt. Als je handschrift niet zo goed is, print dan gefeliciteerd met een printer (gebruik hiervoor gekleurd papier).

Stap 3

Neem een klein stukje satijnen lint. In lengte moet het overeenkomen met de verticale zijde van de kaart aan de voor- en achterkant. Versier het met kralen, pailletten, strikken en andere decoratieve elementen. Bevestig de tape aan de binnenkant van de kaart met lijm, of naai eenvoudig met touw (er ontstaat een cirkel) en schuif deze over de voorkant. De plaatsingsopties variëren; het ziet er het beste uit dichter bij de vouw of vanaf de rand van de pagina.

Stap 4

Vind de juiste stickers voor het mooie ontwerp van je ansichtkaart. Ze worden verkocht in kantoorboekhandels. U kunt zowel speciale stickers voor ansichtkaarten gebruiken (ze verschillen in volume en de markering "HandmadeCard"), als de meest voorkomende. De enige regel: zorg ervoor dat ze organisch passen in het hoofdkleurenschema en thema.

Stap 5

Leg een concept van de ansichtkaart voor je neer (waarop je de tekst hebt geprobeerd). Kies uit een set stickers. Schat met een potlood ongeveer hun locatie. Plak een paar stickers aan de binnenkant en sommige versieren de voorkant van de kaart. Breng de designelementen over op een echte ansichtkaart.

Aanbevolen: