Hoe Teken Je Een Mooie Ansichtkaart

Inhoudsopgave:

Hoe Teken Je Een Mooie Ansichtkaart
Hoe Teken Je Een Mooie Ansichtkaart

Video: Hoe Teken Je Een Mooie Ansichtkaart

Video: Hoe Teken Je Een Mooie Ansichtkaart
Video: Hoe Teken Je Een Fantasy-Kaart? | Teken Tutorial 2024, April
Anonim

Het is heel leuk om een ansichtkaart te tekenen en aan een geliefde of vriend(in) te geven. Als je een ansichtkaart gaat tekenen, houd er dan rekening mee voor wat voor soort feest het bedoeld is. Mama's verjaardag of een andere feestdag geeft je een idee voor een mooie ansichtkaart.

Hoe teken je een mooie ansichtkaart
Hoe teken je een mooie ansichtkaart

Het is nodig

albumblad, potloden, viltstiften, gum

instructies:

Stap 1

Bepaal voor welke feestdag de mooie ansichtkaart is. Stel je voor wat je erop kunt uitbeelden. Het is misschien niet moeilijk, maar wel interessant. De kaart moet de vakantie weerspiegelen die u besluit te schilderen. Op een nieuwjaarskaart kun je bijvoorbeeld de kerstman of het sneeuwmeisje tekenen, op een verjaardagskaart - een boeket bloemen. Het is niet nodig om getallen te trekken, hoe oud ben je. Dit doet denken aan de leeftijd van de jarige.

Stap 2

Als u een ansichtkaart wilt tekenen voor uw professionele vakantie en deze aan uw werknemer wilt presenteren, dan kunt u deze op het werk tekenen. Het hangt allemaal af van het beroep.

Stap 3

Ontdek de diepste droom van de persoon aan wie je de kaart gaat presenteren. Teken het op een stuk papier. Het kan een prachtig huis zijn, een vliegtuig of een jacht, of het kan een mooie ketting zijn. Het hangt af van de wensen.

Stap 4

Neem het blad dat je hebt gekozen om te tekenen. Hoe dikker het papier, hoe beter. Het moet in tweeën worden gevouwen. Schets op een van de helften van het blad de plot in potlood. Probeer het in het midden te plaatsen, je moet ruimte laten voor het schrijven van woorden. Boven of onder het blad kun je een felicitatiezin schrijven. Als je een ansichtkaart voor 8 maart tekent, kun je een boeket gele mimosa's laten zien.

Stap 5

Neem een aquarelpenseel, kies een bleke verfkleur en kleur het oppervlak van de kaart. Wacht tot alle verf droog is. Kleur je tekening in met verf, viltstiften en kleurpotloden. Teken de inscriptie duidelijk, of beter nog met een viltstift. Open dan je ansichtkaart, maak kaders.

Stap 6

Schrijf felicitaties. En in de ansichtkaart kun je prachtige patronen tekenen. Ze kunnen de vorm hebben van harten of kleine boeketten bloemen. Als je een nieuwjaarskaart hebt getrokken, kun je erin prachtige sneeuwvlokken uitbeelden. Je mooie ansichtkaart is klaar!

Aanbevolen: