Hoe Auto-versieringen Voor Een Bruiloft Te Repareren?

Inhoudsopgave:

Hoe Auto-versieringen Voor Een Bruiloft Te Repareren?
Hoe Auto-versieringen Voor Een Bruiloft Te Repareren?

Video: Hoe Auto-versieringen Voor Een Bruiloft Te Repareren?

Video: Hoe Auto-versieringen Voor Een Bruiloft Te Repareren?
Video: Luxury Design Lana Bruiloft Auto Decoratie 2024, April
Anonim

Bij de voorbereiding van de huwelijksceremonie wordt in de regel veel aandacht besteed aan de huwelijksstoet. Autodecoratie van hoge kwaliteit is een vrij moeilijke taak die bepaalde vaardigheden en aanpassingen vereist. Daarom wordt aanbevolen om het aan professionals toe te vertrouwen. Als u echter zeker bent van uw capaciteiten en niet bang bent om te experimenteren, kunt u proberen de auto zelf te versieren.

Hoe auto-versieringen voor een bruiloft te repareren?
Hoe auto-versieringen voor een bruiloft te repareren?

Het is nodig

  • - banden;
  • - draden;
  • - een naald;
  • - rubber;
  • - vlecht.

instructies:

Stap 1

Linten Linten zijn misschien wel de meest populaire decoratie voor een trouwauto. Traditioneel worden een oneven aantal gekleurde strepen naast elkaar geplaatst, aan een van de zijkanten van de kofferbak en motorkap. Voor deze doeleinden kunt u katoenen, satijnen of nylon linten gebruiken. Om de sieraden stevig op de auto te bevestigen, moet u de auto zorgvuldig opmeten op de plaats waar u deze wilt bevestigen. Vermenigvuldig het gemeten resultaat met 1, 5 en koop tapes van de juiste maat.

Stap 2

Er zijn minstens twee eenvoudige en betrouwbare manieren om je sieraden te beveiligen. Werk de randen van de strepen af en naai het elastiek opzij. Trek de tape over de kofferbak of motorkap van uw auto en bevestig het vrije uiteinde van het elastiek aan het andere uiteinde van de tape met draad en een naald. Houd er rekening mee dat het onpraktisch is om het elastiek aan beide uiteinden tegelijk te naaien, omdat je de tape gewoon niet op de auto kunt plaatsen - de lussen waarmee de motorkap en de kofferbak zijn bevestigd, zullen interfereren. een band. Naai voorzichtig drie linten van de gekozen kleur aan elkaar. Naai de tape aan de uiteinden van de resulterende strip. Leg de linten over de capuchon en knoop de vlecht vast.

Stap 3

Een extra decoratie kan zijn "rozen gemaakt van linten in een contrasterende kleur. Om zo'n "bloem" te maken, moet je een strook van een meter lang nemen. Stap 15 cm van de rand terug en wikkel de stof om je handpalm. Laat een vrij uiteinde met een lengte van 20 cm, trek het door de resulterende ringen en verbind het met het andere uiteinde door een knoop te leggen. Zet vast aan de eerder gespannen banden met behulp van de uiteinden links.

Stap 4

BallonnenBallonnen zijn het meest goedkope en tegelijkertijd effectieve materiaal voor het decoreren van huwelijksprocessies. Het wordt aanbevolen om hoogwaardige latexballonnen van bekende fabrikanten te gebruiken, omdat Chinese tegenhangers tijdens beweging kunnen barsten. Blaas de ballonnen op en bind ze aan antennes, deurgrepen en achteruitkijkspiegels van auto's. Slingers van ballen kunnen worden gebruikt om de kofferbak en de kap te versieren. Zorg ervoor dat sieraden de bestuurder niet in de weg zitten tijdens het rijden.

Aanbevolen: