Hoe De Ingang Van De Bruiloft Te Versieren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Ingang Van De Bruiloft Te Versieren?
Hoe De Ingang Van De Bruiloft Te Versieren?

Video: Hoe De Ingang Van De Bruiloft Te Versieren?

Video: Hoe De Ingang Van De Bruiloft Te Versieren?
Video: Bijbelverhalen | Jezus verandert water in wijn | De Bruiloft te Kana 2024, April
Anonim

Vergeet bij het voorbereiden van de bruiloft niet de ingang van het huis waar de bruid woont te versieren. Helaas laat het uiterlijk van sommige ingangen te wensen over, maar je wilt echt dat je trouwvideo mooi en romantisch is, zonder sjofele muren en keiharde inscripties.

Hoe de ingang van de bruiloft te versieren?
Hoe de ingang van de bruiloft te versieren?

Het is nodig

Posters, ballonnen, linten, strikken, stickers, bloemen, licht transparante stof

instructies:

Stap 1

Versier de ingang van buitenaf met ballonnen in de vorm van een prachtige boog. Ballonnen gevuld met helium kunnen onder het plafond worden geplaatst op de trap waar het appartement van de bruid zich bevindt.

Stap 2

Was de vloeren in het trappenhuis en bestrooi ze met rozenblaadjes en confetti voordat de bruidegom arriveert.

Stap 3

Versier de trappen en leuningen met een lichte transparante stof die duidelijke onvolkomenheden zal verbergen. Bevestig bloemenslingers, strikken of linten op de stof en plaats kleine bloemstukken op de treden door ze op dubbelzijdig plakband te plakken.

Stap 4

Hang posters aan de muren met hilarische berichten en gedichten in huwelijksthema. Je kunt zelf een speciale poster maken met foto's van het bruidspaar. Zo versier je niet alleen de muren, maar verberg je ook hun gebreken.

Stap 5

Koop themastickers in de vorm van harten, duiven of cupido's. Plak ze op de muren en de toegangsdeur.

Stap 6

Maak op een computer met het programma Photoshop speciale borden voor de toegangsdeuren. Bij de ingang van het appartement waar de jonge vrouw woont, hangt een bord "Bride's Castle", en op de deur van haar kamer "Princess Apartment". Om de bruidegom een beetje in verwarring te brengen tijdens het losgeld, maakt u verschillende soortgelijke tekens en hangt u ze aan twee of drie deuren.

Stap 7

Bevestig op de deur van het appartement van de bruid een kleine krans van tule, linten, kralen en bloemen, die een beetje lijkt op een kerstkrans, alleen gemaakt in een bruiloftsstijl. Boven de deur kun je vlaggen hangen met de tekst "Love Lives Here!" en met foto's van de jongeren.

Aanbevolen: