Hoe U Geld Kunt Besparen Voor Het Nieuwe Jaar?

Hoe U Geld Kunt Besparen Voor Het Nieuwe Jaar?
Hoe U Geld Kunt Besparen Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe U Geld Kunt Besparen Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe U Geld Kunt Besparen Voor Het Nieuwe Jaar?
Video: Vals geld en hoe je het kunt herkennen 2024, April
Anonim

De langverwachte wintervakanties brengen onvermijdelijk extra uitgaven met zich mee voor geschenken voor geliefden, verfrissingen, nieuwjaarsversieringen en entertainment. De vraag hoe je geld kunt sparen voor het nieuwe jaar en het goed kunt vieren zonder ernstige schade aan het gezinsbudget, zal nooit ophouden relevant te zijn. Het belangrijkste geheim van succes is om van tevoren te beginnen met de voorbereidingen en de nodige aankopen te doen, minstens een maand van tevoren.

Hoe u geld kunt besparen voor het nieuwe jaar?
Hoe u geld kunt besparen voor het nieuwe jaar?
  1. Het is heel goed mogelijk om te besparen op geschenken voor het nieuwe jaar en tegelijkertijd niet als onoplettend en hebzuchtig te worden beschouwd. Het is noodzakelijk om een lijst te maken van de mensen die je gaat geven en de geschatte kosten van het cadeau te berekenen. Natuurlijk hebben kinderen en geliefden iets persoonlijker en waardevollers nodig. Maar voor de meeste kennissen is het voldoende om kleine, smaakvolle en zorgvuldig geselecteerde souvenirs te geven - tekenen van aandacht. Online winkels met hun reguliere kortingen en promotiecodes voor vaste klanten helpen om geld te besparen voor het nieuwe jaar. Online winkelen zal zowel tijd als zenuwen aanzienlijk besparen, en u bevrijden van het vervelende winkelen in een menigte mensen.

    подарки=
    подарки=

    Nieuwjaar is een reden om een hobby voor jezelf te zoeken door zelf cadeaus te maken. Gelukkig is handwerk nu in zwang, er zijn veel masterclasses, instructies (ook op internet) waarmee je unieke en eenvoudige souvenirs kunt maken. Zelfgemaakte zeep, breiwerk, kralenjuwelen, beeldjes van papier-maché, decoratief papierambachten - het hangt allemaal af van de voorkeuren van de begaafde persoon en uw inspanningen.

  2. Rationele planning zal aanzienlijk besparen op voedsel voor de nieuwjaarstafel. Het volstaat om van tevoren een feestelijk menu samen te stellen op basis van het aantal gasten. Het is niet nodig om te veel warme, salades, snacks te koken, desserts te kopen die de eerste paar dagen niet zullen worden gegeten. Volgens het kant-en-klare plan kunt u langzaam van tevoren ingeblikt voedsel, alcohol en andere producten voor langdurige opslag kopen. Een eervolle plaats op de thuistafel zal worden ingenomen door handgemaakte blanks voor de winter.

    новогодний=
    новогодний=
  3. Niet iedereen kan zonder naaldschoonheid in huis, want zonder een traditioneel uitstapje naar de kerstbomenmarkt en de unieke geur van verse naalden kunnen velen zich moeilijk een wintervakantie voorstellen. Geld besparen op een kerstboom, zelfs levend, is echter echt. Het is goedkoper om grenen te kopen door contact op te nemen met de plaatselijke bosbouw. Het is beter om de aankoop van een kerstboom in de stad uit te stellen tot later - zoals u weet, hoe dichterbij oudejaarsavond, hoe goedkoper de naaldgoederen. Maar de zekerste manier om geld te besparen op een kerstboom, is natuurlijk om een kunstmatige boom van hoge kwaliteit te kopen en dit item voor een lange tijd uit het vakantiebudget te halen. Of maak een kerstboom met je eigen handen. Bijvoorbeeld:

    - versier een kerstboom van jute aan de muur met natuurlijke materialen;

    - maak een naaldachtige schoonheid van golfpapierlinten en bevestig deze aan een deur of muur;

    - maak een kegel van Whatman-papier en wikkel het in met klatergoud, enz.

    Je kunt zelfs met de meest onverwachte geïmproviseerde middelen doen, bijvoorbeeld een geschilderde piramide van wc-papierrollen vouwen en lijmen en een kerstboombal in elk "venster" steken. Welke optie u ook kiest voor interieurdecoratie, het vaartuig zal lang in het oog springen, zal niet vervagen en kan tot de lente bij u blijven.

    image
    image
  4. Elk gezin heeft zijn eigen kerstboomdoos, maar misschien wil je deze updaten, of heb je nog geen kerstboomversieringen in voorraad. Een mooie reden dus om een avondje creativiteit te organiseren met kinderen, vriendinnen, geliefden! Denk aan het hoofdstuk "Kerstboomdoos" uit het verhaal van Alexei Tolstoy "Nikita's Childhood", wat een vreugde de familie nieuwjaarsambachten aan kinderen bracht! De herinnering aan deze creatieve avond kan een leven lang bijblijven. Het maken van kerstboomversieringen, huisdecoraties met je eigen handen is niet alleen een groot plezier, maar ook een kans om aanzienlijk geld te besparen voor het nieuwe jaar.

    90
    90
  5. Denk van tevoren goed na hoe u uw vakantie, nieuwjaarsvakantie, zult doorbrengen. Zelfs als het gezin niet de mogelijkheid heeft om tijdens de vakantie een reis naar Thailand, Tsjechië, Veliky Ustyug, de Verenigde Arabische Emiraten of andere populaire nieuwjaarsbestemmingen te maken, is dit geen reden om heerlijke winterdagen saai en eentonig door te brengen. Koop vooraf kaartjes voor een feestelijke voorstelling, een circus, bedenk een avondje nieuwjaarsfilms, een wedstrijd voor het maken van sneeuwfiguren, een zoektocht in een park of in het bos. Ga op vakantie vaker wandelen, ga naar de schaatsbaan, glijbaan, skipiste. Het is echt om te besparen op nieuwjaarsvakantie! Maar als je gemakkelijk zonder onnodige attracties en andere stadsverleidingen kunt, dan kun je niet zonder een feestelijke stemming en positief voor het nieuwe jaar.

Aanbevolen: