Hoe Een Bruiloft Te Regelen Met Een Budget Van 50.000 Roebel

Hoe Een Bruiloft Te Regelen Met Een Budget Van 50.000 Roebel
Hoe Een Bruiloft Te Regelen Met Een Budget Van 50.000 Roebel

Video: Hoe Een Bruiloft Te Regelen Met Een Budget Van 50.000 Roebel

Video: Hoe Een Bruiloft Te Regelen Met Een Budget Van 50.000 Roebel
Video: Persoonlijke ceremonie bruiloft: 8 tips - SIT u0026 TALK TWD 2024, April
Anonim

Hoe te trouwen met een budget van 50.000 roebel? Er kunnen veel redenen zijn om het huwelijksbudget te beperken, maar je hoeft jezelf de vakantie niet helemaal te ontzeggen. Op basis van mijn eigen ervaring zal ik met u delen hoe u de bruiloft zo goedkoop maar mooi mogelijk kunt vieren. Laten we eens kijken hoe u uw bruiloft romantisch en delicaat kunt maken voor een minimale vergoeding.

Hoe een bruiloft te regelen met een budget van 50.000 roebel
Hoe een bruiloft te regelen met een budget van 50.000 roebel

1. Ringen

Kies klassieke trouwringen zonder stenen, houtsnijwerk en de naam van een modeontwerper. Dergelijke ringen zien er erg nobel en handig uit - ze kleven niet aan kleding, ze zijn gemakkelijker schoon te maken. Naamgravure en edelsteen inlays kunnen na de bruiloft besteld worden. Een paar eenvoudige verlovingsringen kosten je 10.000 roebel.

2. Suit:

Een pak, overhemd en stropdas zijn niet moeilijk te vinden in een breed scala aan prijsklassen. Je moet geen trouwpak nemen - een gewoon pak zal in ieder geval van pas komen om naar de bruiloften van andere mensen te gaan. Het budget is 5000 roebel.

3. De jurk is wit;

Een trouwjurk kan van vrienden worden geleend, gehuurd en ook uit handen worden gekocht, als je zulke goede vrienden hebt en je geen last hebt van vooroordelen en bijgeloof. Deze optie paste niet bij mij, maar ik wilde geen 100.000 roebel uitgeven voor een jurk voor één dag. De meest democratische opties vind je online. In plaats van bijvoorbeeld naar het centrum van Moskou te gaan, is het beter om door de trouwwinkels van de regio Moskou te slenteren. Daar kunnen de prijzen aangenaam verrast worden. Ik heb een prachtige jurk kunnen kopen voor 10.000 roebel, en ik ben er nog steeds heel blij mee. U kunt een prachtige avondjurk in Griekse stijl of een "kleine witte jurk" in de jaren 80-stijl kopen. Een sluier kan worden gemaakt van een stuk tule, dat niet meer dan 500 roebel kost. Een schema voor het knippen en monteren van een sluier kun je gemakkelijk in verschillende uitvoeringen vinden. Ik heb de mijne geborduurd met kralen. Het werk nam een paar avonden in beslag, maar ik vond het proces en het resultaat leuk.

4. Schoenen:

Schoenen hoeven niet wit te zijn! Je kunt ze afstemmen op de kleur van het boeket, het lint op de jurk, enzovoort. Dat wil zeggen, je kunt de schoenen gebruiken die je hebt. Als je vastbesloten bent om nieuw en wit te zijn, zoek ze dan niet in trouwsalons. Koop bij een gewone schoenenwinkel. Pak daar tegelijkertijd ballerina's. Een bruiloft is een heftige gebeurtenis, zeker voor je voeten. Het budget is 1500 roebel.

5 schoonheidssalon

Elke bruid wil er onweerstaanbaar uitzien op haar trouwdag. Dit feit levert velen veel winst op, vooral schoonheidssalons. Weet je zeker dat je alles nodig hebt wat daar wordt aangeboden?

Bouw je nagels niet op. Een klassieke nette manicure met een coating van witte, gouden of lichtroze vernis is voldoende. Er is vast wel iemand onder je vrienden die weet hoe je je nagels moet verzorgen en die je graag een manicure geeft. Als die er niet zijn, kost een eenvoudige manicure ongeveer 500 roebel.

Maar het is beter om speciale aandacht te besteden aan het kapsel. Bepaal allereerst wat bij je past. Welke modellen zullen uw gebreken verbergen en uw voordelen benadrukken? Kom je er zelf niet uit, raadpleeg dan een specialist. Onderhandel over een avond, niet over een bruiloftskapsel. Geef tiara's, bloemen in je haar op - ze zullen alleen de kosten en complexiteit van het werk verhogen, en het kapsel kan er zonder hen spectaculair uitzien. Het budget is 2000 roebel.

6 banket

Laten we verder gaan met het feest zelf. Je zult niemand verrassen met restaurants, maar de prijzen erin blijven je verrassen, vooral aan het einde van het banket. Onder je vrienden en familieleden zijn er vast wel eigenaren van een landhuis of zomerhuisje met een prachtige tuin of gewoon een goed gazon, die je niet erg vindt om te vertrappen. U kunt ook picknicken op de schilderachtige oever van een rivier of meer.

Het belangrijkste is om het evenement correct te organiseren en af te spreken dat meerdere mensen van je vrienden of familieleden verantwoordelijk zullen zijn voor de feesttafel. Uw kennissen hebben waarschijnlijk tienerkinderen. Tijdens de vakantie nemen zij deze taken graag op zich tegen een kleine vergoeding.

7. Decoratie:

Als er geen ruimte is onder een overkapping of overkapping, kun je de tafel in de open lucht dekken. Zet meerdere tafels op een rij en bedek ze met mooie tafelkleden. Beter als ze wit of goudkleurig zijn. Als uw bruiloft een speciaal kleurenschema heeft, kunt u deze gebruiken bij het kiezen van een tafelkleed.

Bij het vieren van een bruiloft in de zomer of vroege herfst, kunt u tuinbloemen of zelfs wilde bloemen gebruiken in de decoratie. Laten we zeggen dat je lelies tot je beschikking hebt. Doe ze in potten van anderhalve liter, nadat je de potten eerder hebt vastgebonden met linten of versierd met een doek. Het kost niet veel tijd, het is handig en mooi.

Gebruik wegwerppapier of plastic borden, deze hoeven in ieder geval niet afgewassen te worden. Nu in de aanbieding zijn er zeer mooie borden en ander bestek dat uw tafel zal versieren. Als je iets origineels niet kon vinden, concentreer je dan op servetten. Het belangrijkste is dat alles harmonieus wordt gecombineerd in kleur en stijl.

Je kunt je eigen trouwbril maken. Koop de meest voorkomende bril of gebruik degene die je in huis hebt. Je hebt ongeveer 30 centimeter kant nodig (afhankelijk van de diameter van het glas) en 2 witte stoffen bloemen. Gebruik een lijmpistool of een andere waterdichte lijm om de veter rond het glas en de bloem aan de basis vast te zetten. U kunt uw champagneflessen ook zelf decoreren.

Aan de bomen in de tuin kun je papieren slingers, elektrische kerstboomslingers, gekleurde linten, foto's van het bruidspaar, gebeeldhouwde harten, ballonnen of ballonnen van draad hangen. Dit kan bijna allemaal met de hand. Het belangrijkste is niet om alles op je eigen schouders te dragen, maar om het werk over meerdere mensen te verdelen.

Koop een standaard gebogen frame voor klimrozen. Zoek ze in tuinwinkels. Het is niet moeilijk om in elkaar te zetten, en als je het decoreert met tule of tule, ballonnen of stoffen bloemen toevoegt, krijg je een geweldige plek om een gelofte af te leggen op een modieuze Hollywood-manier.

8. Menu

Laten we kip kebab als basis nemen. In de zomer worden er winstgevende acties gehouden voor kipspiesjes. Je kunt ook een vegetarische versie van gegrilde groenten toevoegen. Als je grootmoeder tomatenkomkommers kweekt en wacht tot je haar groenten proeft, behaag haar dan. Waarom zou je in een winkel iets kopen dat in veel betere kwaliteit op je eigen bedden wegkwijnt? Maak een groentesalade, kook jonge aardappelen, breng op smaak met olie en groene uien en vergeet heerlijke augurken en champignons niet. Voeg een paar mooie hapjes toe in de vorm van auberginebroodjes, toast met geraspte kaas. Dit zal voldoende zijn.

Het is beter om alcohol te kopen in gespecialiseerde winkels. Bekijk acties en kortingen in supermarkten, vergelijk prijzen. En pak ook een paar flesjes heerlijke tantestinctuur op tafel.

Vergeet frisdrank niet. Water, sappen, frisdrank. Je kunt hier zelfgemaakte fruitdrank of compote aan toevoegen. Een trouwtafel voor 30 personen kost slechts 10.000 roebel.

9 taart

Prijzen voor bruidstaarten zijn niet bemoedigend, maar wil je een mooie taart? Weer vrijwilligers gezocht. Van kant-en-klare cakes met zelfgemaakte room wordt een ongewoon smakelijke cake verkregen. Als er een speciaal huisgemaakt recept is, gebruik het dan gerust. En door het dessert te versieren met marsepeinen bloemen, fleurige hagelslag en een beeldje van het bruidspaar, zul je zien hoe charmant een zelfgemaakte taart kan zijn. Mis de maat niet - er moeten genoeg zoete lekkernijen zijn voor alle gasten.

Vergeet thee en koffie niet. Als je een bruiloft viert waar er geen manier is om thee te koken, sla dan een paar grote thermosflessen in.

10 schrift

Zoals gebruikelijk bij off-site registratie, kunt u uw eed afleggen en ringen wisselen. Getuigen kunnen zowel de medewerker van de burgerlijke stand als de toastmaster vervangen.

Ouders ontmoeten met brood en zout ziet er mooi en symbolisch uit. Handdoek? Niet nodig! En zoals een brood, zal elk rond brood het doen.

Je eigen bruiloft regelen in een pluizige jurk is niet realistisch. Spreek met getuigen af om het evenement over te nemen. Alleen jij hoeft actieve, levendige, spraakzame en verantwoordelijke kameraden te kiezen die na de eerste toast niet in de salade zullen vallen. Je hebt ook een muziekmaatje nodig. Zelfs een smartphone die is aangesloten op krachtige luidsprekers is voldoende voor een klein feestje. Tieners zorgen graag voor het muzikale arrangement. Geef ze gewoon een afspeellijst waarin het nummer moet worden gemarkeerd voor je eerste dans, zachte achtergrondmuziek en dansmuziek.

Dus nadat je de gasten hebt ontmoet, doe je een langzame dans en ga je aan tafel zitten. Getuigen moeten regelmatig aan het roosteren worden herinnerd, zodat gasten zich niet vervelen of geeuwen. Nadat iedereen de pasgetrouwden heeft gefeliciteerd, kun je dansen. Voor fans van wedstrijden, je kunt ze ook houden. Verlicht de "FAMILY FOCUS", leg een boek op tafel om wensen op te schrijven, regel een diavoorstelling via een laptop. Als je vrienden creatieve vrienden zijn, kun je hun optredens opnemen in het programma.

Nadat iedereen moe is, gaan we verder met het drinken van thee. Vergeet niet dat de bruid en bruidegom samen de taart aansnijden. Na het dessert kunt u een klein vuurwerk houden of Chinese lantaarns gebruiken.

11. Fotograaf

Foto's van de bruiloft zijn daar een zeer waardevol onderdeel van. Het is een herinnering, het is een kans om de geboorte van je familie te herbeleven. Het is natuurlijk het beste om een professionele fotograaf in te huren. Vergelijk prijzen, zorg ervoor dat u foto's van andere bruiloften bekijkt. U kunt een goede fotograaf voor 2 uur inhuren voor een fotowandeling. Maak een foto van jou tegen de achtergrond van prachtige landschappen, met leuke romantische accessoires, terwijl je nog helemaal nuchter en niet armoedig bent. En vraag tijdens het feest een van je vrienden om een foto van je te maken. Fotowandeling vanaf 2000 roebel.

Aanbevolen: