Hoe Maak Je Een Ansichtkaart Voor Een Verjaardag

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Ansichtkaart Voor Een Verjaardag
Hoe Maak Je Een Ansichtkaart Voor Een Verjaardag

Video: Hoe Maak Je Een Ansichtkaart Voor Een Verjaardag

Video: Hoe Maak Je Een Ansichtkaart Voor Een Verjaardag
Video: HOW TO: HET MAKEN VAN EEN VERJAARDAGSKAART | LOW BUDGET 2024, April
Anonim

Het plechtige evenement is een andere gelegenheid om verbeeldingskracht te tonen en uw familie of vrienden te verrassen. Jubileum is een van die feestdagen. Voeg wat originaliteit toe en ontwerp de kaart individueel voor de jarige.

Hoe maak je een ansichtkaart voor een verjaardag
Hoe maak je een ansichtkaart voor een verjaardag

Het is nodig

  • - kant-en-klare basiskaart zonder gelukwensen binnenin;
  • - gekleurd papier met een metallic glans;
  • - karton;
  • - gefeliciteerd;
  • - schaar, potlood, lijm.

instructies:

Stap 1

Teken op karton met potlood de cijfers voor de jubileumdatum, ongeveer 5 bij 10 centimeter groot. Maak de boven- en onderkant van de cijfers zo plat mogelijk. Uitknippen. Teken dit op papier met een metallic glans, knip uit en plak op karton.

Stap 2

Plak de nummers op het eerste schutblad van de kaart. Niet per se zelfs, het is beter als de nummers diagonaal, onder elkaar of op een andere gewenste positie staan.

Stap 3

Print felicitaties voor de held van de dag uit op gewoon wit papier of schrijf het met de hand. Knip de begroeting uit en plak deze in de kaart.

Stap 4

Teken op de achterkant van het "metalen" papier kleine figuren - sterren, harten, je kunt zelfs dieren of objecten die verband houden met het werk of de hobby's van de jarige. Knip deze figuren uit en plak ze willekeurig rond de wenskaart en in de buurt van de verjaardagsdatum.

Stap 5

Als je wilt, kun je met hetzelfde "metalen" papier over de hoeken van de ansichtkaart plakken. Maak ze alleen niet te breed, zodat de kaart er niet belachelijk uitziet. Je kunt naar eigen goeddunken een of twee figuren op de voorkant van de ansichtkaart plakken, overdrijf het alleen niet met versieringen.

Aanbevolen: