Hoe Ontwerp Je Een Wenskaart?

Inhoudsopgave:

Hoe Ontwerp Je Een Wenskaart?
Hoe Ontwerp Je Een Wenskaart?

Video: Hoe Ontwerp Je Een Wenskaart?

Video: Hoe Ontwerp Je Een Wenskaart?
Video: Hoe ontwerp je een interieur dat jouw persoonlijkheid reflecteert? | TOAK TUESDAY Ep. 1 2024, April
Anonim

Traditioneel is het voor elke plechtige gebeurtenis of vakantie gebruikelijk om niet alleen een geschenk, maar ook een ansichtkaart te geven. Natuurlijk is er tegenwoordig geen gebrek aan mooie ansichtkaarten, maar gekocht in een winkel, ze zijn standaard en karakterloos. Als het gaat om familieleden en geliefden, wil ik de ansichtkaart individueler maken, zodat een geliefde de zorg waardeert, begrijpt dat hij wordt gewaardeerd en geliefd. Met onze tips kun je eenvoudig een originele wenskaart ontwerpen.

Hoe ontwerp je een wenskaart?
Hoe ontwerp je een wenskaart?

Het is nodig

  • - dik karton;
  • - schaar;
  • - lijm;
  • - plakband;
  • - potlood;
  • - heerser;
  • - viltstift of pen;
  • - gefeliciteerd;
  • - materialen voor decoratie (restjes stof, satijnen linten, knipsels uit tijdschriften, foto's, kegels, gedroogde bladeren en bloemen, vlechtwerk, veren, pailletten, kralen, klein zacht speelgoed, knopen, sleutelhangers, enz.).

instructies:

Stap 1

Onthoud alle hobby's van de persoon die je wilt feliciteren, wat hij doet in zijn vrije tijd, zijn houding ten opzichte van humor en het leven.

Stap 2

Denk na over het concept van de ansichtkaart. Voor een kind, bedenk een ansichtkaart met de karakters van je favoriete cartoon, voor een tiener - met elementen van zijn hobby's en foto's van idolen, voor degenen die graag lachen, maak een coole ansichtkaart. Als de kaart voor de visser of de reiziger is, speel dan met dit thema.

Stap 3

Bedenk of zoek een kant-en-klare begroeting die de persoonlijkheid van de ansichtkaart benadrukt en die u keer op keer wilt lezen. Begin uw felicitaties met een respectvolle oproep en eindig met een handtekening en datum. Schrijf geen standaard felicitaties, ze zullen al genoeg zijn voor de vakantie.

Stap 4

Creëer de basis voor je ansichtkaart. Koop een kant-en-klare blanco kaart of maak er zelf een. Neem hiervoor een groot vel dik papier, bij voorkeur karton, met een wit glanzend oppervlak. Knip een grote rechthoek uit en vouw deze in het midden. Knip in de eerste "pagina" een venster uit met een geschikte vorm zodat de elementen eruit kunnen "gluren".

Stap 5

Lijn met een heel dun potlood de plaats uit voor felicitaties. Schrijf voorzichtig, in een mooi handschrift, met een goede pen of viltstift, de geselecteerde felicitatie. Als de belettering helemaal droog is, wis dan de potloodlijnen met een gum. Als u niet zeker bent van uw handschrift, drukt u uw felicitaties af op een printer, knipt u ze uit en plakt u ze op een ansichtkaart.

Stap 6

Bereid de elementen voor die je gaat gebruiken om de kaart te versieren. Knip afbeeldingen van dieren, acteurs, stripfiguren, afbeeldingen van vrienden en familie uit glossy magazines of druk ze af op een kleurenprinter. Verzamel kegels, sparren takken, herfstbladeren in het bos of park. Maak bloemen en bladeren, een silhouet van een kerstboom, hartjes van stof of satijnen linten. Koop grappige knopen, sleutelhangers, kleine knuffels, kralen, pailletten, vlechten, veren - wat je maar kunt vinden in de winkel.

Stap 7

Om de wenskaart af te ronden, lijmt u de geselecteerde elementen met lijm en tape in de gewenste volgorde en zorgt u ervoor dat alle elementen goed vastzitten.

Aanbevolen: