Hoe Een Vriend Prachtig Te Feliciteren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Vriend Prachtig Te Feliciteren
Hoe Een Vriend Prachtig Te Feliciteren

Video: Hoe Een Vriend Prachtig Te Feliciteren

Video: Hoe Een Vriend Prachtig Te Feliciteren
Video: 26 MOOIE DIY POP UP KAARTEN 2024, Maart
Anonim

Ik wil mijn verjaardag op een ongebruikelijke manier vieren, vooral als het gaat om de vakantie van een goede vriend die je waardeert en aanbidt. Hoe feliciteer je een vriend op een mooie manier zodat zo'n dag lang in je geheugen blijft? Je kunt veel originele ideeën en onverwachte begroetingen bedenken.

Hoe een vriend prachtig te feliciteren
Hoe een vriend prachtig te feliciteren

instructies:

Stap 1

Stel een mooie begroeting samen. Het is het belangrijkste moment van de viering. Schrijf het correct en op een originele manier. Het zijn de verjaardagswensen die de vakantie vrolijk en vreugdevol maken. De sfeer van een feestelijke dag of avond hangt immers af van het goede humeur van de mensen.

Stap 2

Stuur een wens in de vorm van een sms of bedenk een virtuele ansichtkaart. U kunt mooie felicitatiegedichten schrijven of op internet vinden. Als je vriend een meisje is, dan zullen prachtige bloemen een mooi cadeau zijn. Als jij en je vriend(in) samenwerken, kun je een gezamenlijke muurkrant maken.

Stap 3

Verzamel creatieve persoonlijkheden van de vrienden van de jarige. En op een avond is zo'n muurkrant klaar. Het is geschikt voor uw gemeenschappelijke herinneringen, interessante verhalen uit het leven. Post en gefeliciteerd, gezamenlijke foto's en wensen. Maak de krant groot. Tegelijkertijd moet het een helder en mooi ontwerp hebben om de aandacht van anderen te trekken. Zo'n geschenk kan in een plechtige sfeer aan de jarige worden gegeven of aan de muur worden gehangen waar de vakantie van een vriend zal plaatsvinden.

Stap 4

Speel een professionele grap. Als de financiën het toelaten, kun je acteurs inhuren en een feesttafel in een café bestellen voor een feest. Je kunt ook de hele zaal huren als je samenwerkt met de gemeenschappelijke vrienden van de held van de gala-avond.

Stap 5

Verzin zelf een versie van de grap, misschien zullen de uitgenodigde acteurs je ergens over adviseren. Verwijs bijvoorbeeld een klant (acteur) door naar het kantoor van een vriend die een grote bestelling wil plaatsen. Tegelijkertijd moet hij zorgvuldig vragen naar de diensten die door uw bedrijf worden aangeboden. Dan gaat hij weg en komt 10 minuten later weer terug met dezelfde vragen. Na het zevende bezoek aan het kantoor van zo'n klant houdt je jarige het gewoon niet meer uit. De cliënt toont een attest dat hij multiple sclerose heeft. Na veel glimlachen feliciteert de hele afdeling de jarige met de vakantie.

Aanbevolen: