Een Vriend In De Maling Nemen Op 1 April

Inhoudsopgave:

Een Vriend In De Maling Nemen Op 1 April
Een Vriend In De Maling Nemen Op 1 April

Video: Een Vriend In De Maling Nemen Op 1 April

Video: Een Vriend In De Maling Nemen Op 1 April
Video: Flodder aflevering [1 april] 2024, Maart
Anonim

Fool's Day is lang en stevig in het leven van onze landgenoten gekomen. Schoolkinderen, studenten, kantoorpersoneel, stelletjes, bevriende bedrijven, enz. maken grappen met elkaar. Natuurlijk kun je het hele jaar door iemand voor de gek houden of iemand voor de gek houden. Maar 1 april is een speciale datum. Iedereen weet dat hij op deze dag gespeeld kan worden, en voor zover hij grappen begrijpt, bereidt hij zich voor om hetzelfde te doen … En nog steeds "gekocht" op iemands onschuldige woorden of grappen. Vrienden zijn meestal de favoriete onderwerpen voor grappen.

Een vriend in de maling nemen op 1 april
Een vriend in de maling nemen op 1 april

instructies:

Stap 1

Als je al heel lang vrienden bent, moet je goed weten of hij gevoel voor humor heeft, hoe hij verschillende situaties waarneemt. U wilt tenslotte geen "grapje" maken zodat u later helemaal niet met hem praat? Denk aan verschillende grappige ervaringen die verband houden met je vriend, identificeer taboe-onderwerpen waar je niet om moet lachen. Als je begrijpt dat je vriend niet goed tegen grappen kan, beledigd is, inadequaat reageert, moet je hem misschien 's ochtends gewoon een sms sturen met een grappig kwatrijn en je daartoe beperken.

Stap 2

Een vriend die geen gevoel voor humor heeft, kan een MMS-ku sturen met een coole foto of een geluidsgrap - ze kunnen worden gevonden en gemakkelijk worden gedownload van internet. U kunt verder gaan. Vraag bijvoorbeeld een meisje dat je kent om een vriend terug te bellen en de scène 'we gaan een baby krijgen' na te spelen, enzovoort. Hier heb je een overtuigend gespreksscript voor nodig, liefst met wat intieme details. U kunt zelf terugbellen, bijvoorbeeld een vriend vragen om met spoed testen te doen bij een dermatoveneuze apotheek of naar huis te gaan, omdat je reed voorbij en zag een brandweerwagen enz. bij zijn ingang.

Stap 3

Het kan interessant zijn (hoewel deze grap niet nieuw is) als je een vriend belt en hem vertelt dat je hem aan de deur verwacht. Hij gaat open, en jij bent er natuurlijk niet. En als je ook nog eens een knaller aan de deur en aan de reling vastbindt, zodat het schokt als je het opent… Zorg er dan eerst voor dat het hart van je vriend in orde is.

Stap 4

Je kunt in een speciale winkel iets cools kopen in de vorm van een spin, een slak, een doos met een "verrassing" en proberen het onmerkbaar naar een vriend te gooien. Nu in de uitverkoop is er een rijk assortiment van soortgelijke artikelen.

Stap 5

Een traditionele grap is om discreet een sticker of een stuk papier op de rug van een vriend te hangen met een coole inscriptie als "move me", "I love sex", enz.

Stap 6

Heel wat grappen hebben tegenwoordig te maken met het onderwerp computers. Als je enige kennis op dit gebied hebt, kun je je voorstellen dat de muis van een vriend zich onvoorspelbaar gedraagt, of een komisch programma implementeren dat wordt geopend wanneer je een bepaalde actie uitvoert. Het is belangrijk dat een vriend geen van zijn gegevens verliest, anders zal hij je niet zeker bedanken.

Stap 7

Wees erop voorbereid dat je vriend zijn grap al voor je aan het voorbereiden is. Samen lachen en deze prachtige dag afsluiten met grappen, anekdotes of een gezellig feestje met goede vrienden.

Aanbevolen: