Hoe Te Feliciteren Met De Meerderjarigheid

Inhoudsopgave:

Hoe Te Feliciteren Met De Meerderjarigheid
Hoe Te Feliciteren Met De Meerderjarigheid

Video: Hoe Te Feliciteren Met De Meerderjarigheid

Video: Hoe Te Feliciteren Met De Meerderjarigheid
Video: Hoe veranderen we de publieke ruimte die aansluit bij iedereen | Wouter Corvers | TEDxYouth@Uden 2024, April
Anonim

Meerderjarig worden is een bijzondere leeftijdsperiode. Dit is hét moment om zorgeloze jeugd te combineren met verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Op 18-jarige leeftijd komt het besef dat er nieuwe horizonten voor een persoon opengaan, maar tegelijkertijd ook nieuwe verantwoordelijkheden. Het is noodzakelijk om de jarige op deze dag te feliciteren, zodat aangename herinneringen aan het volwassen worden nog heel lang in het geheugen blijven.

Hoe te feliciteren met de meerderjarigheid
Hoe te feliciteren met de meerderjarigheid

instructies:

Stap 1

Een geweldig cadeau voor een meisje op haar 18e verjaardag is een gouden sieraad (ring, oorbellen of armband). Je kunt ook een handgemaakte hanger bestellen met een gegraveerde datum, zodat de jarige altijd zal onthouden op welke verjaardag ze zo'n origineel cadeau heeft gekregen.

Stap 2

Geef een jonge man iets van elektronica (computer, laptop, modieuze mobiele telefoon, videocamera). Het is beter als je de toekomstige held van de gelegenheid onopvallend van tevoren vraagt waar hij al die tijd over heeft gedroomd, wat voor soort geschenk of verrassing.

Stap 3

Afhankelijk van hoe en waar de jarige van plan is het feest te houden, denk erover na en gefeliciteerd. Ouders kunnen aanbieden om deze dag met hen door te brengen, bijvoorbeeld in de natuur of buiten de stad, en alle vrienden van de zoon of dochter uit te nodigen. Als er zo'n kans is, presenteer dan een ballonvlucht als een felicitatie - zo'n geschenk zal lang worden herinnerd en zal een storm van onvergetelijke emoties veroorzaken. Je moet gewoon van tevoren weten hoe de jarige zich verhoudt tot dit soort extremen.

Stap 4

Vrienden of vriendinnen kunnen de jarige feliciteren met een vleugje volwassenheid door kleding of accessoires met een erotische hint cadeau te doen. Als er een coming-of-age-feestje in een club plaatsvindt, kun je vreemden, een dansgroep of muzikanten verbinden met de felicitaties door een lied te bestellen met een vleugje "volwassenheid" of zelfs een privédans.

Stap 5

Op 18-jarige leeftijd hebben veel jongeren hun eigen hobby's, waar ze veel tijd en aandacht aan besteden. Als dit internet is, dan is de originele felicitatie een soort cadeau op een sociaal netwerk, een zelfgemaakte video uit het leven van de jarige of een pagina op internet met een verrassing. Als de belangrijkste interesse sport of kunst is, dan kunt u een beroemd persoon uit het interessegebied uitnodigen voor de viering.

Aanbevolen: