Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Moermansk

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Moermansk
Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Moermansk

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Moermansk

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Moermansk
Video: Wat? Vorst in september?? Ben je gek geworden ?? 2024, April
Anonim

In het Russische noorden, waaronder Moermansk, heerst in het nieuwe jaar een bijzondere sfeer. Daarom zullen zowel inwoners als gasten van de stad geïnteresseerd zijn om de vakantie daar te vieren. Daarnaast biedt de stad hier veel mogelijkheden voor.

Hoe het nieuwe jaar te vieren in Moermansk
Hoe het nieuwe jaar te vieren in Moermansk

instructies:

Stap 1

Koop een kaartje voor een georganiseerd cultureel programma bij een reisbureau. Rondleidingen die bezoeken aan musea in Moermansk omvatten, evenals uitstapjes naar de natuurlijke attracties van het Kola-schiereiland zullen interessant zijn voor bezoekers en inwoners van de stad. U kunt bijvoorbeeld beroemde lokale rotsen zien. Op het programma staan noordelijke activiteiten zoals sleeën met rendieren, bezoeken aan traditionele tenten. De kosten van de reis variëren afhankelijk van het aantal dagen en de intensiteit van het programma. Voor een vierdaagse tour, van 30 december tot 2 januari, zijn de gemiddelde kosten vastgesteld op 20 duizend roebel per persoon. Maar u kunt meer goedkope opties kiezen, vanaf 10.000 roebel.

Stap 2

Als je van skiën houdt, ga dan naar een van de hostels in de buurt van de stad. Zo wordt de viering van het nieuwe jaar georganiseerd in Krasnoshchelye. Daar krijg je, naast het traditionele Scandinavische eten, de mogelijkheid om te skiën, snowboarden en sneeuwscooters te maken. Ook kunt u tegen een extra vergoeding deelnemen aan de wintervisserij. Skiën op oudejaarsavond is echter ook mogelijk in de stad, bijvoorbeeld op het grondgebied van de NordStar-sportbasis. Een uur skiën zonder ski's te huren kost je gemiddeld 300 roebel.

Stap 3

Als je kinderen hebt, ga dan met ze naar de kerstboom. In Moermansk wordt jaarlijks de kerstboom van de gouverneur georganiseerd op het grondgebied van het IJspaleis. Ook worden er voorstellingen voor kinderen van zeven tot veertien jaar gehouden in het Kirov House of Culture. Maar houd er rekening mee dat kinderactiviteiten niet direct op oudejaarsavond plaatsvinden.

Stap 4

Voor vrije tijd met muziek en dans is een nachtclub geschikt. Bijna elk jaar worden er speciale nieuwjaarsprogramma's georganiseerd door clubs als "Marrakesh" en "Sphere", evenals een aantal anderen. Houd er rekening mee dat de nadruk zal liggen op het culturele programma en er tijdens het nieuwjaarsdiner nogal wat gerechten worden geserveerd. Voor gastronomische hoogstandjes is het beter om naar een nieuwjaarsevenement in een restaurant te gaan.

Aanbevolen: