Hoe Kies Je Een Kostuum Voor Een Carnavalsnacht?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Kostuum Voor Een Carnavalsnacht?
Hoe Kies Je Een Kostuum Voor Een Carnavalsnacht?

Video: Hoe Kies Je Een Kostuum Voor Een Carnavalsnacht?

Video: Hoe Kies Je Een Kostuum Voor Een Carnavalsnacht?
Video: Moodz! Carnavalskleding Vught 2024, April
Anonim

Oudejaarsavond is een tijd van wonderen. Misschien is dat wel de reden waarom een goed gekozen carnavalskostuum van een vakantie een echt sprookje kan maken. Het kostuum geeft de eigenaar de mogelijkheid om verder te gaan dan het gebruikelijke kader en een heel ander persoon te worden. Je hoeft immers zelden te pronken in het kostuum van een middeleeuwse koningin en een zorgeloze hippie.

Hoe kies je een kostuum voor een carnavalsnacht?
Hoe kies je een kostuum voor een carnavalsnacht?

instructies:

Stap 1

De keuze van een carnavalskostuum moet met alle mogelijke verantwoordelijkheid worden benaderd. Stel je het beeld voor waarin je altijd van jezelf hebt gedroomd, en begin dan je dromen waar te maken. En onthoud dat een pak je de mogelijkheid geeft om onmiddellijk te reïncarneren en te doen wat je maar wilt.

Stap 2

Het aanbod aan nieuwjaarsoutfits is eigenlijk heel groot. Je kunt je bijvoorbeeld verkleden als een historisch personage - stel je eens voor hoe je eruit zult zien als een koningin of prinses. Retro-pakken zijn nu ook erg populair - je kunt voor gasten verschijnen in de vorm van een femme fatale uit de jaren twintig.

Stap 3

Als je iets meer openhartig wilt, dan kun je je verkleden als koningin Cleopatra. Inderdaad, Egyptische outfits zijn niet alleen exotisch en sexy, maar ook erg sensueel. Als je een kwetsbaar en kwetsbaar beeld wilt creëren van een mooie prinses, kleed je dan in een oosterse outfit. Het zal geweldig zijn als je ook een paar buikdanspasjes leert.

Stap 4

Voor die vrouwen die zich eigenwijs en open willen voelen, zijn uniformen perfect. Zo verander je bijvoorbeeld de hele nacht in een sexy en ontoegankelijke stewardess, of trek je een Amerikaans politieagentenkostuum aan. Kortom, alleen je eigen fantasie kan je beperken bij het kiezen van een carnavalskostuum.

Stap 5

Er zijn momenten dat het niet mogelijk is om een nieuwjaarsoutfit te kopen. Welnu, je kunt een gedenkwaardige look creëren met je eigen garderobe. Trek bijvoorbeeld je favoriete zwarte jurk aan, wikkel een rode sjaal om je nek. Maak je gezicht op en geef het een dodelijke bleekheid, maar integendeel, maak je lippen koraal. De laatste hand - sierlijke valse hoektanden - en nu ben je een mooie vampier die wenkt en tegelijkertijd beangstigt.

Stap 6

Onthoud dat de juiste make-up, kapsel en verschillende accessoires je kostuum prachtig kunnen aanvullen. Als je rekening houdt met alle nuances, dan ben je op oudejaarsavond gewoon niet gelijk.

Aanbevolen: