Hoe Zeg Je Een Toast Om Het Waar Te Maken?

Inhoudsopgave:

Hoe Zeg Je Een Toast Om Het Waar Te Maken?
Hoe Zeg Je Een Toast Om Het Waar Te Maken?

Video: Hoe Zeg Je Een Toast Om Het Waar Te Maken?

Video: Hoe Zeg Je Een Toast Om Het Waar Te Maken?
Video: Hoe werkt het brein van Laurent en andere slimmeriken? | UITGEZOCHT #12 2024, Maart
Anonim

Toast is een onmisbaar attribuut van bijna elke vakantie! Op een bedrijfsfeest, met familie of in een gezelschap met vrienden is toasten een belangrijk onderdeel van het feest. Het gebeurt dat deze kleine toespraak maandenlang wordt gerepeteerd om 30 seconden op de top van een golf te zijn!

geroosterd brood
geroosterd brood

Voor ons allemaal ligt het nieuwe jaar 2015, wat betekent dat velen al nadenken over geschenken, kostuums, de locatie van de vakantie, en natuurlijk vergeet niemand toasts. In deze kleine toespraak wil iedereen zijn hele ziel, al zijn dromen en wensen, hoop en vertrouwen geven dat het volgende jaar veel gelukkiger zal zijn dan het vorige.

U kunt dit advies toepassen op elk feest waar het gebruikelijk is om toast te maken.

Het belangrijkste bij toast is de implementatie, implementatie. In dit geval wordt spraak geen eenvoudige en aangename woorden, maar de onmiddellijke toekomst. Om te leren hoe je profetische toasts kunt maken, moet je een kleine regel leren:

toast moet niet in de toekomst worden gemaakt, maar in het heden

Dit komt omdat dit is hoe de menselijke psychologie werkt. De toekomst flikkert altijd ergens aan de horizon en verleidt met zijn iriserende schittering, maar komt in de regel niet en blijft aan de horizon flikkeren. Alles wat later zal komen is vergelijkbaar met fantasie, het is iets goeds, maar onbereikbaars, het is prettig om erover te dromen, maar het is moeilijk voor te stellen dat het terecht kan worden ontvangen.

Het hele geheim is om te leren denken in de tegenwoordige tijd. De juiste bewoording is niet "Alles komt goed", maar "Alles is goed". We zullen niet, maar eten.

Elke toast wordt gevolgd door het drinken van drankjes die energetisch een deel van de energie van ons "nemen", en om deze energie op een positieve manier te "geven", zijn toasts van hoge kwaliteit nodig, dan zal de energie van het verlangen intensiveren, en de negatieve invloed zal een beetje makkelijker worden. Wie weet is het niet zo moeilijk om op 1 januari wakker te worden. Het is duidelijk dat toast een zeer nuttig iets is.

Wat gebeurt er uiteindelijk. Van elke toast, wensen, hoef je alleen maar woorden als "we zullen, we zullen worden" te verwijderen en ze te vervangen door woorden met de betekenis "is", in de tegenwoordige tijd. Hoe zal het eruit zien:

  • wij/jullie zijn blij;
  • wij/jullie zijn rijk;
  • wij/jullie zijn geliefd en geliefd;
  • wij/jullie zijn gezond.

Geschatte versie van toast:

"Het nieuwe jaar 2015 komt eraan en ik feliciteer jullie allemaal met dit evenement. Dit jaar hebben we veel prestaties en goede daden verricht, dit jaar zijn we slimmer, wijzer en zelfs een beetje vriendelijker geworden. En het komende jaar zal onze het vertrouwen dat we gelukkig zijn, we houden van en worden geliefd, we zijn gezond, we zijn succesvol en al onze dromen komen uit!"

Dit is een aangepaste versie van de toast zodat het cadeau geen pijn doet aan het oor. Maar de vorm, waar de vorm van de tegenwoordige tijd duidelijk wordt benadrukt, is ook heel acceptabel om de aandacht van de luisteraars te vergroten voor waarom je wensen uitspreekt in de tegenwoordige tijd, en niet in de gebruikelijke toekomstige vorm. Nou, je vertelt ze het geheim van een geslaagde toast. Je kunt toasts niet alleen op een gemoedelijke manier schrijven, maar ook een rijm bedenken, met als basis een goede toast uit een boek.

Zelfs als toast in dit formaat ongebruikelijk klinkt, zal iedereen aan tafel het geweldige idee waarderen en in de nabije toekomst ontdekken dat ze al rijk, geliefd en gezond zijn geworden!

En het nieuwe jaar zal niet meer beter zijn dan het vorige, maar dat zal het wel zijn!

Aanbevolen: