Hoe Te Ontspannen In Britse Skiresorts

Inhoudsopgave:

Hoe Te Ontspannen In Britse Skiresorts
Hoe Te Ontspannen In Britse Skiresorts

Video: Hoe Te Ontspannen In Britse Skiresorts

Video: Hoe Te Ontspannen In Britse Skiresorts
Video: Top Ski Destinations in Europe | The Ski Channel 2024, April
Anonim

Als u op zoek bent naar nieuwjaars- en kerstvakanties in het buitenland, kunt u naar het VK gaan. Je maakt niet alleen kennis met eeuwenoude tradities, maar gaat ook skiën.

snowboarden
snowboarden

instructies:

Stap 1

De meeste skigebieden bevinden zich in Schotland. Een verscheidenheid aan amusement, uitstekende mogelijkheden voor de meest veelzijdige recreatie wachten op u. Het winterseizoen in Schotland begint in november en skiën is mogelijk tot april. Een van de meest interessante resorts zijn Glenshee, Nevis, evenals Lecht en Aviemore.

Stap 2

Glenshee Resort, of "Fairy Valley", ligt in het oostelijke deel van Schotland. Het is het grootste skigebied van het Verenigd Koninkrijk. U kunt skiën op een van de 36 pistes, het resort beschikt over 21 liften. Beginners kunnen zich inschrijven op een school waar een ervaren skileraar hen leert skiën.

Stap 3

Het seizoen bij Glenshee begint in januari en eindigt in maart. Het resort heeft een hoog serviceniveau, u kunt een van de vele activiteiten naar uw wens kiezen. Niet ver van Glenshee ligt Balmoral Castle - de zomerresidentie van de koningin. Je kunt het bezoeken tijdens de tour.

Stap 4

De badplaats Nevis ligt in het westen van Schotland. Ook is het mogelijk om hier materiaal te huren en is er een skischool. Het is een modern resort dat jaarlijks vele skiliefhebbers trekt.

Stap 5

Het resort Aviemore is interessant omdat er wedstrijden worden gehouden - hondenslederaces. U kunt gaan snowboarden of skiën en daarna heerlijk ontspannen in de vele cafés. Het resort verwelkomt gasten het hele jaar door. Niet ver van Aviemore ligt Loch Ness, dat ook een bezoek waard is.

Stap 6

Wil je skiën combineren met een excursieprogramma, dan moet je naar Lecht. Het resort ligt in Aberdeenshire. Door Lecht als uw vakantiebestemming te kiezen, kunt u de nabijgelegen middeleeuwse kastelen bezichtigen.

Stap 7

Het is goed als u de mogelijkheid heeft om uw nieuwjaarsvakantie niet alleen in het resort door te brengen. Neem een week de tijd om de oude steden van Groot-Brittannië te verkennen. Ga in Londen naar Trafalgar Square - kijk naar de belangrijkste kerstboom van het land, die elk jaar uit Noorwegen wordt meegebracht. Ga dan naar het Covent Garden-gebied, waar tijdens de vakantie veel spannende evenementen worden gehouden.

Stap 8

In de regel ligt er geen sneeuw in Londen tijdens de nieuwjaarsvakantie, maar in veel delen van de stad staan ijsbanen onder water. Je kunt gaan schaatsen en een zusterbeurs bezoeken in Hyde Park. En kijk op oudejaarsavond naar het vuurwerk aan de waterkant in het centrum van Londen.

Stap 9

U kunt goed uitrusten tijdens de nieuwjaarsvakantie in Cambridge, Oxford, Edinburgh of York. Er zijn veel bezienswaardigheden en oude gebouwen in deze steden. Je zult geweldige foto's en onvergetelijke indrukken van je reis meebrengen!

Aanbevolen: