Nieuwjaar In Oefa: Hoe U "met Een Twinkeling" Kunt Ontmoeten

Inhoudsopgave:

Nieuwjaar In Oefa: Hoe U "met Een Twinkeling" Kunt Ontmoeten
Nieuwjaar In Oefa: Hoe U "met Een Twinkeling" Kunt Ontmoeten

Video: Nieuwjaar In Oefa: Hoe U "met Een Twinkeling" Kunt Ontmoeten

Video: Nieuwjaar In Oefa: Hoe U
Video: Zeven verwaarloosde leeuwen wonen nu in Nederland 2024, April
Anonim

Nieuwjaar is een gezinsvakantie. Als je je familie lang niet hebt bezocht, dan is oudejaarsavond met hen de beste oplossing om je weer als een familie te voelen. Inderdaad, in elke Russische stad is er altijd iets te doen op vakantie, vooral in zo'n mooie en gastvrije stad als Oefa.

Nieuwjaar in Oefa: hoe te vieren?
Nieuwjaar in Oefa: hoe te vieren?

instructies:

Stap 1

Organiseer een gezinsvakantie. Het kunnen traditionele bijeenkomsten zijn met uw familie met de onmisbare Olivier en champagne, of een verkleedfeest met de kerstman en Snegurochka, waarvan de rol kan worden overgenomen door uw familie en vrienden.

Stap 2

Reserveer een tafel bij een van de vele restaurants in Ufa (Brau House, National, Tinkoff, etc.). In alle restaurants wordt op oudejaarsavond een betoverend showprogramma georganiseerd met de verplichte deelname van de kerstman en de sneeuwmaagd.

Stap 3

Koop kaartjes voor een van de uitgaanscentra van de hoofdstad van Basjkirostan (Ufa Lights, Knizhka, Coliseo, etc.). Naast het disco- en entertainmentprogramma heb je leuke prijsvragen en verlotingen van nieuwjaarssouvenirs en natuurlijk een feestelijk gedekte tafel.

Stap 4

Vergeet niet dat een tafel in het restaurant en kaartjes voor het uitgaanscentrum tijdens de nieuwjaarsvakantie vooraf gereserveerd moeten worden. Ontdek een voorbeeldmenu en avondprogramma. Als u wilt dat uw kinderen ook meegaan, vraag dan of er evenementen en leuke wedstrijden voor hen zijn gepland in het door u gekozen uitgaanscentrum. Als u het moeilijk vindt om een restaurant of een club te kiezen, raadpleeg dan een van de pagina's van de volledig Russische website https://blizko.ru - https://ufa.blizko.ru/gde_kupit_novogodnie_podarki/gde_vstretit_novii_god en vind een geschikte optie voor een nieuwjaarsfeest.

Stap 5

Liefhebbers van actieve recreatie kunnen Ufa een tijdje verlaten en naar een van de honderden recreatiecentra in Basjkirostan gaan, waar ook een nieuwjaarsprogramma wordt verzorgd. Zo verwelkomt het beroemde skicomplex "Ajigardak" zowel slalommeesters als beginners die de baan willen beheersen voor zo'n lange en zo korte nieuwjaarsvakantie. Er zijn echter verschillende recreatiecentra in de hoofdstad van Basjkirostan. Er is echter weinig dat op oudejaarsavond kan worden vergeleken met de schoonheid van het Nugush-reservoir, waar het Bashkiria National Natural Park zich bevindt.

Aanbevolen: