Hoe De 17e Verjaardag Te Vieren?

Inhoudsopgave:

Hoe De 17e Verjaardag Te Vieren?
Hoe De 17e Verjaardag Te Vieren?

Video: Hoe De 17e Verjaardag Te Vieren?

Video: Hoe De 17e Verjaardag Te Vieren?
Video: #15.1 Extra: 'How to... verjaardag vieren in de klas' 2024, April
Anonim

17 is de leeftijd waarop je je een beetje roekeloosheid kunt veroorloven. Verderop is volwassen worden, het studentenleven en de eerste baan. Ik wil mijn 17e verjaardag op een speciale manier vieren, een nieuw leven ingaan met een positieve.

Hoe de 17e verjaardag te vieren?
Hoe de 17e verjaardag te vieren?

Op 17-jarige leeftijd wil ik niet meer aan tafel zitten met familieleden, luisteren naar gezondheidswensen en afscheidswoorden om me goed te gedragen. Ik wil plezier, pauze met vrienden, heldere emoties. Maar fantasie faalt soms, en het kan heel moeilijk zijn om met iets interessants te komen.

Tenzij het budget beperkt is

Als je geluk hebt en je bent niet beperkt in geld, kun je voor het hele bedrijf een huisje buiten de stad huren. Een feestelijk feest, vurige dansen, spelletjes en wedstrijden - allemaal onder één dak. U kunt een professionele leider inhuren, of u kunt ouders vragen om te helpen met de organisatie. Het voordeel van deze optie is dat u niet hoeft na te denken over hoe u 's avonds laat thuiskomt. Blijf daar gewoon, en 's ochtends herinner je je en deel je je indrukken. Om de stad niet te verlaten, kunt u een bowlingbaan, café of sauna huren, het hangt allemaal af van uw voorkeuren.

Wil je iets ongewoons? Geef een feestje in het waterpark. De vakantie zal helder en opgewekt blijken te zijn, en er zullen genoeg indrukken zijn tot de volgende verjaardag. Neem niet te veel alcohol, zodat niemand gewond raakt.

Een optie voor geliefden is om hun verjaardag in een romantische setting alleen met een geliefde te vieren. Het kan een café zijn of zelfs een spa. Wil je adrenaline? Organiseer een race bij een kartclub.

Als het budget krap is

Als je heel weinig geld hebt, maar je wilt plezier hebben in een groot bedrijf, vraag je vrienden dan om voor jezelf te betalen in hetzelfde café in plaats van cadeaus.

Verjaardag in de zomer is gewoon een zonde om niet in de natuur te vieren. Koop alles voor de feestelijke barbecue en laat iedereen zelf drankjes meenemen.

Trek de mooiste outfit aan, koop veel ballonnen en maak een wandeling door de stad met je vrienden. Vergeet niet je camera mee te nemen en een fotosessie te regelen.

Zullen uw vrienden en kennissen een creatief idee ondersteunen? Organiseer een flashmob in de binnenstad. Je kunt alles doen - dansen, zingen, op zijn plaats bevriezen. En aan het einde vouw je een grote felicitatieposter open of laat je ballonnen de lucht in.

Sommige mensen moeten iets aardigs doen om anderen gelukkig te maken. Maak er een dag vol goede daden van en doe met een glimlach op je gezicht 17 leuke dingen voor je familie, vrienden en zelfs omstanders. Als reactie daarop zul je zeker veel dank, lof en complimenten horen, wat je humeur zeker zal verbeteren.

Het komt voor dat plannen worden gedwarsboomd, of wat je gepland hebt niet lukt, en uiteindelijk blijf je toch bij je ouders thuis. Wees niet boos! Een verjaardag met je gezin kan ook leuk zijn, het belangrijkste is de juiste instelling.

Aanbevolen: