Hoe En Waar Een Brief Van De Kerstman Te Bestellen?

Hoe En Waar Een Brief Van De Kerstman Te Bestellen?
Hoe En Waar Een Brief Van De Kerstman Te Bestellen?

Video: Hoe En Waar Een Brief Van De Kerstman Te Bestellen?

Video: Hoe En Waar Een Brief Van De Kerstman Te Bestellen?
Video: Peppa Pig Nederlands Compilatie Nieuwe Afleveringen 🎄 Brief aan de Kerstman 🎄 Tekenfilm 2024, April
Anonim

De naderende nieuwjaarsvakantie bezorgt ouders veel kopzorgen. En een van de problemen betreft de cadeaus die hun kinderen voor deze vakantie krijgen. Uw kind zal blij zijn als hij een mooie brief van de kerstman krijgt.

Hoe en waar een brief van de kerstman te bestellen?
Hoe en waar een brief van de kerstman te bestellen?

Momenteel is het niet moeilijk om een brief van de kerstman aan uw kind te bestellen. Veel online bronnen bieden deze service aan. Bovendien is de prijs voor dergelijke brieven slechts een paar honderd roebel, ongeacht de regio van Rusland.

Van alle sites voor het aanbieden van deze service valt pochta-dm.ru op, waar u een gepersonaliseerde brief van de kerstman kunt bestellen bij Veliky Ustyug. En regel ook een cadeau voor je kind. Er is een speciaal formulier voor het bestellen van een brief op de site, waarin het nodig is om het geslacht van het kind, het adres van Father Frost aan hem, achternaam en voornaam in de datief, evenals leeftijd aan te geven. De prijs voor een standaardbrief is 150 roebel plus verzendkosten. Dat kan op twee manieren: via de Russische Post of per koeriersdienst. Om de brief te betalen, moet u een ontvangstbewijs afdrukken of onmiddellijk een bankoverschrijving uitvoeren vanaf uw kaart. Pas na ontvangst van het geld op 1 december wordt er op het juiste moment een aangetekende brief naar uw kind gestuurd.

Beeld
Beeld

Onder andere bronnen waarop u een brief van de kerstman kunt bestellen, zijn populair - pochtamoroza. ru, otdedamoroza. com en anderen. De prijzen op alle sites verschillen, evenals de betaalmethoden. Op aparte bronnen kunt u een gepersonaliseerde brief van een copywriter bestellen met een voor u persoonlijk unieke tekst. Maar zo'n geschenk kost aanzienlijk meer en kan oplopen tot enkele duizenden roebel.

Wanneer uw kind een brief van de kerstman ontvangt, zal hij zeker blij zijn en zal het aantal positieve emoties van de schaal verdwijnen. Daarom moet u dit nu regelen en bestellen.

Aanbevolen: