Hoe Een Bedrijfsfeest Te Houden?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bedrijfsfeest Te Houden?
Hoe Een Bedrijfsfeest Te Houden?

Video: Hoe Een Bedrijfsfeest Te Houden?

Video: Hoe Een Bedrijfsfeest Te Houden?
Video: Hoe maak ik George op zijn mooist? | PaardenpraatTV 2024, April
Anonim

Aan de vooravond van de feestdagen beginnen de meeste bedrijven en organisaties na te denken over het organiseren van een bedrijfsevenement, omdat het enige en belangrijkste doel hier niet alleen is om plezier te hebben en een pauze te nemen van het dagelijkse werk, maar om het team te verenigen en ervoor te zorgen dat vrienden die nog geen vrienden hebben gemaakt. Organisaties met een goed budget kunnen een toastmaster inhuren en hoeven zich geen zorgen te maken over de inhoud van de vakantie. Maar wat als de baas je opdraagt een bedrijfsfeest te organiseren?

Hoe een bedrijfsfeest te houden?
Hoe een bedrijfsfeest te houden?

instructies:

Stap 1

Definieer eerst het interessegebied van uw collega's. Want het vrouwelijke managementteam zal waarschijnlijk niet blij zijn met het "militaire" bedrijfsfeest, waar je moet marcheren en de hindernisbaan moet passeren, terwijl het mannelijke deel blij zal zijn met het evenement.

Stap 2

Als je besluit de stad uit te gaan, neem dan ballen, springtouwen en verschillende attributen mee voor een leuke start. Trouwens, het is niet nodig om een banaal in zakken te rennen of spelden op te rapen. Bedenk uw eigen prijsvragen, speciale attributen en namen die passen bij de specifieke kenmerken van uw bedrijf. Chef-koks kunnen bijvoorbeeld rondrennen met een bord op hun hoofd, verkopers van briefpapier met een map, of proberen water van het ene vat naar het andere te brengen met papieren enveloppen. Nou, vergeet de liedjes bij het vuur niet. Als je het meeste uit je dag wilt halen, ga dan op pad om de lokale bezienswaardigheden te verkennen.

Stap 3

Nieuwjaars bedrijfsfeest. Op deze dag wacht natuurlijk iedereen op de kerstman en Snegurochka. En er zijn tal van scenario's voor hun verschijning op internet en in boeken. De actie zal echter moeten worden aangepast aan het profiel van uw organisatie: als u een bouwbedrijf heeft, zal het waarschijnlijk saai zijn om te kijken naar de personages die over schoonheid praten. Maak ongewone helden: laat de kerstman uit Afrika komen en Snegurochka danst oosterse dansen. Het hangt allemaal af van de emancipatie van het bedrijf en de teamgeest. Nou, vergeet de stripwedstrijden niet waarmee de kerstman je sneller kan bereiken - quizzen, loterijen en liedjes.

Stap 4

Als een bedrijfsevenement plaatsvindt in een café, zul je je zeker vervelen als je aan tafel zit te praten over gewone dingen, verdeeld in kleine groepen. Je doel is om het team bij elkaar te brengen. Speel een komisch wedstrijdspel. Iedereen staat in een kring, de muziek gaat aan en de presentator zet twee flessen wijn in een kring - met de klok mee en er tegenaan. Als de muziek abrupt stopt, schenken degenen die op dat moment flessen in hun handen hebben zichzelf een beetje in, en, zich voorstellend, glazen rinkelen en drinken. Het spel verenigt niet alleen, maar stelt nieuwkomers ook in staat zich op een ontspannen manier aan het hele team voor te stellen.

Stap 5

Heeft u een feestelijke avond gewijd aan het jubileum van de organisatie, nodig dan degenen uit die aan de oorsprong van het bedrijf hebben gestaan, geef ze het woord voor felicitaties, overhandig gedenkwaardige souvenirs met de symbolen van uw organisatie. Je kunt speciaal voor deze dag een hymne van je gezelschap bedenken (als dat niet zo is natuurlijk), woorden op papier aan iedereen uitdelen en zingen. Als het team klein is, kun je elk van hen herdenkingsdiploma's overhandigen in verschillende komische nominaties, die het karakter van een persoon en zijn bijdrage aan het gemeenschappelijke doel weerspiegelen. En alleen dan - om te spelen, dansen en plezier te hebben.

Aanbevolen: