Wat Te Geven Voor Een Beryl-huwelijk

Inhoudsopgave:

Wat Te Geven Voor Een Beryl-huwelijk
Wat Te Geven Voor Een Beryl-huwelijk

Video: Wat Te Geven Voor Een Beryl-huwelijk

Video: Wat Te Geven Voor Een Beryl-huwelijk
Video: Broer houdt emotionele speech tijdens huwelijksvoltrekking - Nikah Jawoord She Said Yess 2024, April
Anonim

Een huwelijksverjaardag is altijd een belangrijke gebeurtenis in het leven van een getrouwd stel, daarom is het noodzakelijk om je van tevoren voor te bereiden op de viering ervan, en elke voorbereiding omvat de keuze van een gedenkwaardig geschenk.

Wat te geven voor een beryl-huwelijk
Wat te geven voor een beryl-huwelijk

Wat is een beryl-huwelijk?

Drieëntwintig jaar dat mensen na de bruiloft hebben samengewoond, is al best lang. Zo'n huwelijksverjaardag wordt beryl genoemd. Sommige mensen begrijpen niet waarom de naam juist ter ere van deze steen werd gegeven. Het feit is dat het variëteiten heeft die vrij duur zijn. Hetzelfde kan gezegd worden over het huwelijksleven. Niet altijd, na een luidruchtige bruiloft, werd het gezin sterk en "lief", en zelfs als het paar 23 jaar samenwoonde, kan dit huwelijk al kostbaar worden genoemd. Tegen die tijd woeden de passies van de jeugd niet langer tussen de echtgenoten, ze worden vervangen door wederzijds begrip en thuiscomfort.

Geschenken op de dag van de beryl-bruiloft

De pasgetrouwden kunnen in de ochtend van deze dag zelf souvenirs van beryl uitwisselen. Het is niet gebruikelijk om niet-ronde data op grote schaal te vieren, daarom worden de naaste familieleden uitgenodigd op de drieëntwintigste huwelijksverjaardag, hoewel als het paar een wens heeft, ze voor zichzelf een meer magnifiek feest kunnen regelen.

Als je wordt uitgenodigd om een beryl-huwelijk te vieren, is de gemakkelijkste manier om de traditie te behouden en een sieraad of een product gemaakt van dit mineraal cadeau te doen. Het belangrijkste is dat je de basisregel moet onthouden: geschenken moeten gepaard gaan. Dat wil zeggen, het kunnen twee ringen zijn. Als er maar één ring is, moet er een paar stenen in zitten. Zo'n aantal symboliseert de eenheid en onafscheidelijkheid van dit paar.

Een paar ruwe stenen kunnen ook een goed cadeau zijn, als je het geluk hebt om ze te vinden. Elk souvenir uit het buitenland waarin beryl aanwezig is, is geschikt voor deze vakantie. Elk paar geschenken, zelfs zonder stenen, kan ook aan echtgenoten worden gegeven. De nadruk moet liggen op de eenheid van het paar. Omdat een beryl-huwelijk geen rond jubileum is en de vakantie in een nauwe kring wordt gevierd, kunnen geschenken familiegeschenken zijn: een bedset, een servies, stijlvol bestek, mooie spreien of een prachtige vaas.

Een onvoorspelbaar geschenk kan een certificaat zijn voor een Thaise massagesessie, een diner in een romantisch auteursrestaurant, een ballonvaart of een certificaat voor het bijwonen van een dansles.

Op een beryl-huwelijk kun je een boeket rozen voor je partner presenteren, maar het moeten er 23 zijn. Geef je partner een goede fles wijn, of beter nog, als hij 23 jaar oud is. Misschien zijn deze geschenken niet de duurste, maar ze zullen gevuld zijn met betekenis.

Welk cadeau je ook kiest, onthoud dat de prijs niet het belangrijkste is. Je kunt een klein souvenir maken en het mooi en uit de grond van je hart presenteren. Oprechtheid en aandacht zijn een vrij belangrijke toevoeging aan al uw presentaties.

Aanbevolen: