Wat Zijn Trouwringen?

Wat Zijn Trouwringen?
Wat Zijn Trouwringen?

Video: Wat Zijn Trouwringen?

Video: Wat Zijn Trouwringen?
Video: Trouwringen 2024, April
Anonim

Trouwringen worden door man en vrouw aan de ringvinger gedragen. Dit is een symbool van hun eeuwige liefde, dus de keuze voor een trouwring moet serieus worden genomen. Je koopt iets voor je leven, overweeg alle mogelijke opties om de juiste keuze te maken.

Wat zijn trouwringen?
Wat zijn trouwringen?

Klassieke ringen. Deze ringen zijn gemaakt van geel goud, zonder snijwerk, gravure of sieraden in de vorm van stenen. De vorm en breedte van het huwelijksaccessoire kan variëren. Russische sieradenfabrieken produceren ringen met een plat binnenprofiel. Volgens Europese normen moet het binnenprofiel convex zijn, wat als comfortabeler wordt beschouwd voor dagelijks gebruik.

Beeld
Beeld

Ringen zijn gemaakt van verschillende soorten metaal, het kan bijvoorbeeld een combinatie zijn van metalen zoals zilver, goud of platina. Je kunt ook een ring vinden die is gemaakt van verschillende soorten goud. Metalen kunnen met elkaar verweven zijn, in diagonalen of tussenvoegsels worden gerangschikt. Deze ringen kunnen op maat gemaakt worden.

Beeld
Beeld

Ringen met stenen. Vrouwen houden van ringen met stenen. Het dragen van dergelijke sieraden is het lot van de vrouw, terwijl mannen de voorkeur geven aan puur goud of zilver.

Beeld
Beeld

Wat betekenen de stenen op de trouwring? Stenen zijn onderverdeeld in kunstmatige, halfedelstenen en edelstenen. Transparante stenen vertegenwoordigen hun eigenaar als eenzaam en ideaal. Paars - betekent dat hun eigenaar dominant en intelligent is. Als een persoon sieraden met rode stenen draagt, zegt dit over hem dat hij van het leven houdt, met blauwe - hij heeft logica en intuïtie. Oranje stenen vertegenwoordigen kunstenaarschap en charme. En donkere stenen, zoals zwart of bruin, symboliseren rust.

De Art Nouveau-ring is tegenwoordig op het hoogtepunt van de mode. Het bestaat uit twee helften en wordt uit één stuk gemaakt als je het op je vinger legt.

Beeld
Beeld

Ook het graveren op ringen is relevant geworden. Gewoonlijk schrijven pasgetrouwden elkaars namen, geloften of een soort liefdeszinnen.

Welke ringen je ook kiest, het belangrijkste is dat je in liefde en voorspoed leeft. Laat je huwelijk gebaseerd zijn op het verlangen om samen te zijn en nooit uit elkaar te gaan.

Aanbevolen: