Overmacht Op Een Bruiloft - Wat Te Doen?

Inhoudsopgave:

Overmacht Op Een Bruiloft - Wat Te Doen?
Overmacht Op Een Bruiloft - Wat Te Doen?

Video: Overmacht Op Een Bruiloft - Wat Te Doen?

Video: Overmacht Op Een Bruiloft - Wat Te Doen?
Video: Bruiloft Harry u0026 Faisca 2024, April
Anonim

Een bruiloft is een zeer belangrijke gebeurtenis, zowel qua organisatie als qua uitvoering complex. En iedereen die zijn eigen feest plant, wil dat alles perfect verloopt. Maar het leven zit vol verrassingen en soms worden echtgenoten geconfronteerd met het feit dat er iets mis is gegaan. Daarom is het noodzakelijk om elk klein ding te plannen om op alles voorbereid te zijn en uit een onvoorziene situatie te komen.

Overmacht op een bruiloft - wat te doen?
Overmacht op een bruiloft - wat te doen?

instructies:

Stap 1

Eerst afstemmen. Laat jezelf geloven dat wat er ook gebeurt, alles goed komt. Problemen zijn geen problemen, maar slechts kleine moeilijkheden die gemakkelijk te overwinnen zijn. Met de juiste mindset kun je veel meer doen.

Stap 2

Als de bruiloft op het punt staat te beginnen en er is geen bruidsboeket, dan zal de dichtstbijzijnde bloemenwinkel je redden, verse bloemen kopen, het vastbinden met een lint en dat is alles. Dit is zeker geen bruidsboeket, maar beter dan niets.

Stap 3

Probeer bij het bestellen van een trouwautohuur de tijd correct te berekenen, rekening houdend met mogelijke files. Feit is dat de chauffeurs vaak twee bestellingen achter elkaar hebben en na je bruiloft op een heel andere plek kunnen wachten, daarom kan het zijn dat je na het verstrijken van de betaalde huurperiode gewoon wordt gevraagd om de auto te verlaten, en de hele bruiloftsstoet zal midden op de weg staan. Hier is het dus beter om vooraf goed na te denken over de mogelijke opties.

Stap 4

Geen fotograaf - het maakt niet uit. Vraag een paar vrienden met goede camera's om foto's te maken vanuit verschillende hoeken. Uit een grote hoeveelheid beeldmateriaal kunnen succesvolle foto's worden geselecteerd.

Stap 5

Als je je ringen vergeet… Het is moeilijk voor te stellen, maar het gebeurt. Als er tijd is voor het inchecken, vraag dan iemand van hun gasten om naar de dichtstbijzijnde juwelier te rennen. Je kunt enkele van de eenvoudigste en goedkoopste ringen kopen en ze puur symbolisch gebruiken.

Stap 6

Voor het geval er iets met de jurk gebeurt, is het beter om een draad met een naald en middelen te hebben om vlekken snel met je te verwijderen. Al deze accessoires zouden in de portemonnee van een familielid of een getuige moeten zitten. Regel dit van tevoren.

Stap 7

De bruiloft is een langdurig evenement en er kan eelt op de benen verschijnen, dus het is ook beter om een "EHBO-doos" met een pleister en alle benodigde EHBO-uitrusting bij je te hebben.

Stap 8

Als de gasten op de bruiloft, om het zacht uit te drukken, uit hun dak zijn gegaan en de feestdag dreigt te ontaarden in een schandaal, vraag dan iemand van degenen die in goede staat zijn om voor de feestvierders te zorgen of, in extreme gevallen, stuur ze naar huis.

Aanbevolen: