Originele Ideeën Voor Een Bruidstaart

Inhoudsopgave:

Originele Ideeën Voor Een Bruidstaart
Originele Ideeën Voor Een Bruidstaart

Video: Originele Ideeën Voor Een Bruidstaart

Video: Originele Ideeën Voor Een Bruidstaart
Video: Lagen taart | FEEST TAART | met 3 verschillende lagen 2024, Mei
Anonim

Bruidstaarten zijn al lang niet meer alleen een dessert en zijn veranderd in prachtige meesterwerken van zoetwaren, bij de vervaardiging waarvan de meest ongelooflijke ontwerpoplossingen worden gebruikt. Een moderne bruidstaart kan een versiering van een feest zijn als je er originele en exclusieve ideeën op toepast.

Originele ideeën voor een bruidstaart
Originele ideeën voor een bruidstaart

Modetrends

Onlangs zijn de meest trendy ideeën voor bruidstaarten het decoreren met botercrème in de vorm van kant en bloemendecoraties. Ook gebruiken banketbakkers op grote schaal het modieuze ombre-effect - de overgang van verzadigde tinten van de cake naar lichtere. Deze overgang ziet er het beste uit op taarten met meerdere lagen. Het is tegenwoordig erg in de mode om bruidstaarten te versieren met grote verse bloemen - rozen, pioenrozen, klaprozen, dahlia's. Tegelijkertijd moet je de cake niet extra versieren met andere decoratieve elementen, omdat de bloemen op zichzelf zelfvoorzienend zijn.

Indien gewenst kunnen verse bloemen worden vervangen door getextureerde bloemen die bijna niet van echt te onderscheiden zijn.

Een zeer trendy idee is de originele bruidstaart op een "schommel" - het dessert wordt in de hal geplaatst op een hangende structuur, die rijkelijk is versierd met verse bloemen, linten en groene scheuten. Bovendien is het niet nodig om een standaardtaart voor een bruiloft te bestellen - dergelijke bruidstaarten met een eeuwenoude geschiedenis, zoals de Franse "Crokembush" of de Poolse "Shakotis", zijn behoorlijk populair. De eerste optie is een gekarameliseerde dia van ronde zoete broodjes met room, en de tweede is een visgraat van verschillende soorten koekjes. Welnu, en natuurlijk kan een verplicht attribuut van veel bruidstaarten - beeldjes van jonge mensen - in elke niet-triviale vorm worden gemaakt.

Oorspronkelijke indiening

Om ervoor te zorgen dat de bruidstaart lang herinnerd wordt door zowel de pasgetrouwden als de gasten, moet deze op een originele manier worden gepresenteerd. Een uitstekende oplossing zou een verrassingstaart zijn, waarin een ring met een papieren label wordt gebakken, die een vroege bruiloft voorspelt voor de persoon die hem heeft gevonden, een vergulde walnoot, symbool voor een lang leven, een grote zeldzame munt - voor geluk en rijkdom, of een babyslof die de geboorte van een kind belooft.

Zodat niemand zich verslikt in een verrassing, moet u gasten van tevoren waarschuwen en geen kleine items in de cake bakken.

Als de pasgetrouwden kinderen hebben, kun je speciaal voor hen een kleinere kopie van de bruidstaart maken, die ze tegelijkertijd met hun ouders zullen aansnijden. Dit wordt een prachtige herinnering en een soort ritueel van het verenigen in een enkele familie. Daarnaast worden bruidstaarten tegenwoordig vaak gemaakt door goede vrienden of ouders onder begeleiding van een ervaren patissier. Tegelijkertijd wordt het hele kookproces gefilmd met een videocamera en getoond aan de pasgetrouwden en gasten voordat de taart wordt aangesneden.

Aanbevolen: