Hoe Organiseer Je Je Tweede Trouwdag Buitenshuis

Hoe Organiseer Je Je Tweede Trouwdag Buitenshuis
Hoe Organiseer Je Je Tweede Trouwdag Buitenshuis

Video: Hoe Organiseer Je Je Tweede Trouwdag Buitenshuis

Video: Hoe Organiseer Je Je Tweede Trouwdag Buitenshuis
Video: Top-5 Huwelijk Moppen | Moppentoppers 2024, April
Anonim

In de oudheid werd een bruiloft een hele week gevierd. Tegenwoordig kunnen maar weinig mensen zich zo'n groot feest veroorloven, dus de huwelijksceremonie is teruggebracht tot twee dagen. Wat er op de eerste dag gebeurt, is voor iedereen duidelijk. Maar wat te doen op de tweede dag van het huwelijksfeest, hoe de pasgetrouwden en gasten bezig te houden?

Hoe organiseer je je tweede trouwdag buitenshuis
Hoe organiseer je je tweede trouwdag buitenshuis

Voorbereiding op de tweede trouwdag

Bij de voorbereiding van je tweede trouwdag is de eerste stap het vinden van een plek om te vieren. Vaak (afhankelijk van mooi weer) wordt dit evenement in de natuur gehouden. Voor feesten kunt u een recreatiecentrum huren. Bij de voorbereiding van de tweede trouwdag is het raadzaam om vooraf goed na te denken over de gastenlijst. Meestal is het meerdere keren minder dan op de eerste dag van de huwelijksceremonie.

Deze dag moet "rusten" zijn. Na een stormachtig en lang feest met liedjes, dans en wedstrijden willen gasten (en pasgetrouwden) uitrusten en ontspannen. Daarom moet je bij het organiseren van de tweede dag de beste plek vinden om te ontspannen. Zo'n plaats kan een rivieroever, een meerreservoir, een park, een waterpark, enz. zijn. Uiteraard hoeft u uw tweede huwelijksdag alleen buitenshuis te vieren met goede vrienden of familieleden.

Eten voor de tweede trouwdag

Het bereiden van eten tijdens het feest in de natuur komt volledig op de schouders van het bruidspaar en hun families te liggen. Het is beter om voedsel van tevoren te kopen, zelfs vóór de eerste plechtige dag. Gerechten voor de tweede dag van de bruiloft zijn misschien niet zo gevarieerd en voedzaam. Na de belangrijkste huwelijksceremonie zullen de gasten zeker vol zitten. Voor een picknick kunt u ook de producten meenemen die na het banket zijn overgebleven. In de regel worden kebabs, salades, snacks, pilaf, enz. Buiten bereid.

Heb je muziek nodig?

Ongetwijfeld is de tweede dag van de bruiloft ook een feestdag, dus muzikale begeleiding zou een must moeten zijn. Bij toeristische recreatiecentra wordt direct muziek georganiseerd, maar wat als er een uitstapje naar een stuwmeer of een park gepland staat? In dit geval kunt u een draagbaar muziekcentrum en schijven met uw favoriete nummers meenemen.

De tweede trouwdag mag niet minder helder en feestelijk zijn dan de eerste. Daarom is het noodzakelijk om je er even grondig op voor te bereiden als op de bruiloft zelf.

Aanbevolen: