20 Jaar: Wat Voor Bruiloft Is Dit

20 Jaar: Wat Voor Bruiloft Is Dit
20 Jaar: Wat Voor Bruiloft Is Dit

Video: 20 Jaar: Wat Voor Bruiloft Is Dit

Video: 20 Jaar: Wat Voor Bruiloft Is Dit
Video: 20 jaar trouwen voor iedereen 2024, April
Anonim

Twintig jaar getrouwd leven is de tweede verjaardag van de familie, een gedenkwaardige gebeurtenis die op grote schaal gevierd zou moeten worden. Het lijkt erop dat de relatie tussen de echtgenoten al lang betrouwbaarheid en kracht heeft gekregen, maar kwetsbaarheid kan nog steeds in hen glimmen.

20 jaar: wat voor bruiloft is dit
20 jaar: wat voor bruiloft is dit

Een echtpaar dat een moeilijk en lang leven heeft geleid in harmonie en liefde, roept onwillekeurig bewondering en een gevoel van respect op. Ondanks de moeilijkheden wisten ze het gezin bij elkaar te houden. Het is al lang een gewoonte onder de mensen om een huwelijksverjaardag te vieren. Een jubileum wordt gevierd in de volgende twintig jaar van het huwelijksleven, het jubileum is een porseleinen bruiloft. Deze naam is te danken aan het feit dat porselein wordt beschouwd als een vrij duur materiaal voor het maken van serviesgoed en eerder als een echte waarde werd beschouwd, die niet in elk huis beschikbaar was. Een volwaardig gezin met twintig jaar huwelijkservaring kan dergelijke aankopen echter al betalen.

Vergeet niet dat porselein een zeer kwetsbaar materiaal is, evenals de vertrouwensrelatie van beide echtgenoten. Zowel de eerste als de tweede vereisen meer aandacht voor zichzelf en nauwkeurigheid bij het hanteren. Deze periode van het huwelijk wordt beschouwd als een mooie maar zeer kwetsbare periode. Er wordt aangenomen dat als een man en een vrouw de voorzichtigheid verliezen op de leeftijd van twintig jaar huwelijk, het huwelijk zal barsten of volledig zal breken.

Op deze belangrijke dag nodigt het gezin een groot aantal familieleden en vrienden uit, vergeet uw getuigen niet (als u de voorkeur geeft aan luidruchtige en vrolijke vieringen in een café of restaurant, kunt u ze implementeren). De belangrijkste traditie die rigoureus moet worden gevolgd bij het vieren van een porseleinen bruiloft, is de aanwezigheid van porseleinen schalen op tafel (nieuw, elegant en mooi, op zijn minst een paar items). Op de feesttafel moeten veel snoepjes en verschillende soorten gebak liggen, bereid door de helden van de dag en hun kinderen. Als de echtgenoten proberen tradities in acht te nemen, moeten de oude gerechten worden gebroken, die vanaf het begin van de periode van het gezinsleven zijn overgebleven. Je kunt thuis veel verschillende wedstrijden houden of het breken van oude gerechten organiseren om de negatieve emoties kwijt te raken die zich in de loop van twintig jaar huwelijk hebben opgehoopt.

Vroeger, op de dag van de huwelijksverjaardag, maakten de echtgenoten souvenirs van klei en gaven ze aan elkaar. Tegenwoordig is deze traditie helaas niet langer relevant, je kunt naar de winkel gaan en elk beeldje kiezen dat je leuk vindt. Wat betreft geschenken van gasten, er zijn geen beperkingen en geen specifiek kader. Sommige gasten geven de voorkeur aan symbolische geschenken - een set porseleinen schalen. Je kunt een mooi beeldje, vaas of porseleinen pop presenteren, die de belangrijkste plaats op de plank zal innemen en mogelijk het begin zal worden van een interessante verzameling.

Aanbevolen: