Hoe Bedenk Je Een Originele Stijl Van De Bruid

Inhoudsopgave:

Hoe Bedenk Je Een Originele Stijl Van De Bruid
Hoe Bedenk Je Een Originele Stijl Van De Bruid

Video: Hoe Bedenk Je Een Originele Stijl Van De Bruid

Video: Hoe Bedenk Je Een Originele Stijl Van De Bruid
Video: Live muziek trouwceremonie: Trouwen op het strand - binnenkomst bruid trouwceremonie 2024, April
Anonim

Het beeld van de bruid is de esthetische dominant van het hele huwelijksfeest. De algemene stijl van de vakantie hangt af van de look die ze voor zichzelf kiest. Hierbij moet je je laten leiden door je eigen smaak, stemming en karakter, maar ook door het type en de kenmerken van het figuur van de bruid.

Hoe bedenk je een originele stijl van de bruid
Hoe bedenk je een originele stijl van de bruid

instructies:

Stap 1

De keuze van de stijl van de bruid hangt af van het seizoen, de omvang van de viering en het niveau van de formaliteit, het algemene thema van de vakantie. Klassiekers - dat is wat klassiekers zijn, om altijd passend te zijn. Een jurk met een lichte tint, nude-make-up, een net kapsel gemaakt van verzameld of halflos haar past bij elk meisje. Tegelijkertijd maakt u, door slechts een paar details toe te voegen, de afbeelding origineel en gedenkwaardig. Kies in plaats van een ongemakkelijke sluier een sluier, doe geen cape over de jurk, maar een perfect getailleerd jasje - en je zult een geweldige smaak demonstreren. Romantische karakters zullen zich kunnen uiten met behulp van ononderbroken elementen van een outfit als een mof, een korte sluier of haarringen.

Strikte en tegelijkertijd romantische stijl van de bruid
Strikte en tegelijkertijd romantische stijl van de bruid

Stap 2

Een vrij eenvoudige manier om een originele stijl voor de bruid te creëren, is door felle kleuraccenten te gebruiken. De meeste meisjes durven op hun trouwdag geen jurk met felrode, blauwe en zelfs meer zwarte kleuren te dragen, maar door sappige tinten te gebruiken in de details van de outfit - een boeket, handschoenen, schoenen - kun je een zeer gedenkwaardig beeld krijgen. Het is belangrijk dat heldere accenten ook aanwezig zijn in de kleding van de bruidegom (boutonniere, sjaal in zijn zak), evenals in de decoratie van het huwelijksbanket (bloemstukken, gordijnen). Probeer niet meer dan 3-4 elementen in je outfit te gebruiken (bijvoorbeeld schoenen + lint op de jurk + boeket of handschoenen + boeket + gekleurde sluier) om de afbeelding niet te overbelasten.

Bruidsoutfit met blauwe details
Bruidsoutfit met blauwe details

Stap 3

Bij een themahuwelijk wordt ook een originele afbeelding van de bruid gevraagd. Bedenk wel dat het thema het feest gewoon een stilistisch tintje geeft, maar er geen maskerade van maakt met de meest authentieke versieringen. Kies voor een bal in de geest van de 19e eeuw een jurk met een pluizige rok of coltrui, een waaier en handschoenen. Draag voor een piratenhuwelijk een jurk met een kortere zoom aan de voorkant en een sleep. In plaats van een sluier kun je een hoed oppakken met een veer, die doet denken aan een gespannen hoed. Voor een nautisch thema zijn een smalle schedejurk en jackkraag, een kleine hoed en heldere accessoires met een rijke tint geschikt. Het belangrijkste criterium voor het kiezen van zo'n chique outfit is je comfort. Als je je ongemakkelijk voelt in het beeld, is het beter om naar de kant van de klassiekers te gaan.

Stap 4

Als onderdeel van een themahuwelijk wordt ook een originele afbeelding van de bruid gevraagd. Bedenk wel dat het thema het feest gewoon een stilistisch tintje geeft, maar er geen maskerade van maakt met de meest authentieke versieringen. Kies voor een bal in de geest van de 19e eeuw een jurk met een pluizige rok of coltrui, een waaier en handschoenen. Draag voor een piratenhuwelijk een jurk met een kortere zoom aan de voorkant en een sleep. In plaats van een sluier kun je een hoed oppakken met een veer, die doet denken aan een gespannen hoed. Voor een nautisch thema zijn een smalle schedejurk en jackkraag, een kleine hoed en heldere accessoires met een rijke tint geschikt. Het belangrijkste criterium voor het kiezen van zo'n chique outfit is je comfort. Als je je ongemakkelijk voelt in het beeld, is het beter om naar de kant van de klassiekers te gaan.

Aanbevolen: