Hoe Een Bruidegom Te Kleden Voor Een Bruiloft?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bruidegom Te Kleden Voor Een Bruiloft?
Hoe Een Bruidegom Te Kleden Voor Een Bruiloft?

Video: Hoe Een Bruidegom Te Kleden Voor Een Bruiloft?

Video: Hoe Een Bruidegom Te Kleden Voor Een Bruiloft?
Video: Trouwfilm Peter u0026 Renske I Trouwen op het IJsselmeer 2024, April
Anonim

Bij de voorbereiding van de bruiloft is het belangrijk om niet alleen na te denken over het imago van de bruid, maar ook over het imago van de bruidegom. Ten eerste moet een man er mooi en stijlvol uitzien. En ten tweede moet hij de toekomstige echtgenoot harmonieus aanvullen.

Hoe een bruidegom te kleden voor een bruiloft?
Hoe een bruidegom te kleden voor een bruiloft?

instructies:

Stap 1

Traditioneel wordt een klassiek pak gebruikt als trouwjurk voor de bruidegom. Het voordeel is dat je door een breed scala aan maten een pak kunt kiezen dat bij elk type figuur past. Als laatste redmiddel kunt u een ervaren vakman in het atelier vragen om de jas en broek op uw maat aan te passen. Het gedragen pak moet verticale lijnen vormen, geen vouwen, vouwen of vervormingen. De schouders van de jas moeten op hun plaats zitten en de mouwen moeten eindigen bij het polsbeen. Let er bij het kiezen van een broek op dat deze niet te strak en juist los zit.

Stap 2

Het kostuum moet de verfijnde smaak van de bruidegom benadrukken, zonder de jurk van de bruid te overschaduwen. Zwarte en donkergrijze pakken zijn populairder onder pasgetrouwden. Voor speciale gelegenheden is donkerblauw ook geschikt. Lichtgekleurde pakken zijn meer geschikt voor buitenbruiloften.

Stap 3

Bij het avondbanket is een smoking heel toepasselijk. Het verschilt van het jasje in zijden revers. Meestal zijn smokings gemaakt van zwarte stof, maar je kunt ook grijze, blauwe modellen vinden. Slipjas is een bijzonder plechtig iets. Je moet het kiezen als de bruiloft plaatsvindt in het meest luxueuze restaurant en op een seculiere bal lijkt. Vergeet vooral niet de genodigden te waarschuwen voor de dresscode. Onlangs zijn rustieke bruiloften buiten populair geworden. Ze worden gekenmerkt door eenvoud, lichte nalatigheid en natuurlijkheid van materialen. Voor zo'n feest is de bruidegom gekleed in een linnen broek en een zwart, bruin of zandkleurig vest.

Stap 4

Let er bij het kiezen van een overhemd op dat de manchetten en kraag 1,5 cm onder de jas uitsteken De mouwen kunnen worden vastgemaakt met knopen of manchetknopen, het hangt allemaal af van uw voorkeuren. Lichte tinten benadrukken de plechtigheid van het moment en passen harmonieus bij een witte jurk. Als de bruiloft is gepland in een bepaalde kleur (rood, lila, blauw, citroen, enz.) En de kleding van de bruid heeft de juiste tinten, dan wordt het gekleurde overhemd van de bruidegom een stijlvolle toevoeging.

Stap 5

Het is het beste om klassieke schoenen aan de voeten van de bruidegom te dragen. Kies voor een donker pak zwarte modellen, voor een lichte outfit - beige of bruin. De sokken zijn afgestemd op de toon van de schoen. Een accessoire speelt een bijzondere rol in de bruiloftslook van het bruidspaar. De stropdas of vlinderdas van de bruidegom moet overlappen met de bloemen in het boeket van de bruid. Kies bij het kiezen van manchetknopen voor de klassieke zilverkleur. Voor een rustieke bruiloft kan de bruidegom ook een stoffen pet over zijn hoofd dragen.

Aanbevolen: