Wat Een Kreeft-man Te Geven?

Inhoudsopgave:

Wat Een Kreeft-man Te Geven?
Wat Een Kreeft-man Te Geven?

Video: Wat Een Kreeft-man Te Geven?

Video: Wat Een Kreeft-man Te Geven?
Video: KARPERVISSEN IN FRANKRIJK OP DE LOT - BESTE SESSIE OOIT! 2024, April
Anonim

Kanker is een van de meest onvoorspelbare en romantische tekens van de dierenriem. De Kreeftman heeft een subtiele, diep kwetsbare en gevoelige ziel. Tegelijkertijd is kanker bijna het meest huiselijke teken van de dierenriem. Het is niet altijd gemakkelijk om een cadeau voor een kankerman te kiezen, omdat hij nogal geheimzinnig is en geen reclame maakt voor zijn voorkeuren.

Wat geef je een Kreeft-man?
Wat geef je een Kreeft-man?

Bij het kiezen van een cadeau voor een kankerman, is het het beste om te luisteren naar de wensen van een van de meest opvallende rivierkreeften in de cultuur van de twintigste eeuw, Jean Cocteau: "Verras me!" Traditionele cadeau-opties zullen geen indruk maken op mannelijke rivierkreeften. Een cadeau voor Kreeft moet origineel en onverwacht zijn. Om een kankerman te interesseren, moet een geschenk een zekere semantische lading hebben. Er moet ook aan worden herinnerd dat rivierkreeften sentimenteel zijn. Om hun beïnvloedbare karakter te plezieren, kunt u een diner bij kaarslicht, een romantische wandeling of een reis naar gedenkwaardige plaatsen organiseren.

Familie- en persoonlijke cadeaus voor rivierkreeften

Omdat kanker een thuisteken is, zijn geschenken die helpen bij het creëren van comfort of het huishouden ervoor geschikt. Je kunt Kreeft een wandklok, huishoudelijke apparaten, borden, artikelen voor interieurdecoratie geven - beeldjes, fonteinen, schilderijen, enz. Naast cadeaus voor thuis en gezin, ontvangt de Kreeftman graag persoonlijke cadeaus. Zo'n geschenk kan elegante manchetknopen zijn, een leren aktetas, een originele asbak. Kreeften zijn over het algemeen gepassioneerde verzamelaars. Daarom, om Kreeft te plezieren, moet je weten wat hij precies verzamelt, en het probleem van het kiezen van het gewenste geschenk zal worden opgelost.

Geen cadeau, maar aandacht

Kreeften zijn altijd heel voorzichtig bij het kiezen van geschenken voor anderen en verwachten dezelfde houding ten opzichte van zichzelf. Daarnaast heeft de kankerman dringend aandacht nodig. Daarom, als je hem een cadeau gaat geven, moet je van tevoren een diep gevoelde toespraak voorbereiden, indien mogelijk een gedicht schrijven. Het geschenk moet mooi worden ingepakt en vergeet niet alle instructies en garantiebonnen (als het bijvoorbeeld huishoudelijke apparaten zijn) toe te voegen, want ondanks het romantische karakter van de natuur kunnen rivierkreeften heel praktisch zijn.

Vanwege het geheimzinnige karakter van rivierkreeften is het voor hen erg moeilijk om informatie te krijgen over het gewenste geschenk. Maar mocht het gebeuren dat de gave identiek blijkt te zijn aan een andere die de kankerman al heeft, dan zal hij mentale tact tonen en dat niet zeggen. Kreeft hecht immers niet alleen waarde aan de cadeaus zelf, maar ook aan de getoonde aandacht.

Een cadeau voor een kankerliefhebber moet overeenkomen met de romantische kant van zijn natuur. Het kan een gegraveerde hanger zijn, een gezamenlijke foto in een mooie lijst, een mok met een herdenkingsinscriptie.

Kreeften zijn van nature erg intuïtief en hopen dat de mensen om hen heen ook met deze kwaliteit zijn begiftigd. Daarom zal degene die kan raden welk geschenk bijzonder wenselijk is voor Kreeft, voor altijd zijn hoek in zijn hart nemen.

Aanbevolen: