Waar Ga Je Met Een Kind Naar De Kerstboom In Moskou

Inhoudsopgave:

Waar Ga Je Met Een Kind Naar De Kerstboom In Moskou
Waar Ga Je Met Een Kind Naar De Kerstboom In Moskou

Video: Waar Ga Je Met Een Kind Naar De Kerstboom In Moskou

Video: Waar Ga Je Met Een Kind Naar De Kerstboom In Moskou
Video: Kinderen halen kerstbomen op voor zieke Charley 2024, Maart
Anonim

Kinderen associëren nieuwjaarsvakantie met vrolijke optredens, cadeautjes en kerstbomen. Sommigen gaan naar vijf of zes optredens in twee weken, terwijl voor sommigen twee kerstbomen genoeg zijn. Het belangrijkste is dat ouders weten waar hun kind interessant en leuk zal zijn.

Waar ga je met een kind naar de kerstboom in Moskou
Waar ga je met een kind naar de kerstboom in Moskou

instructies:

Stap 1

Op nieuwjaarsvakantie kunt u met uw kind naar de kerstboom in het Kremlin. Voorheen mochten daar alleen kinderen en stonden ouders hun kinderen op te wachten op het plein. Maar nu is er een mogelijkheid om kaartjes voor kinderen en volwassenen te kopen, zodat het kind de hele tijd onder controle is en niet bang is om zonder vader of moeder te worden achtergelaten. Twee nadelen van een ticket voor volwassenen zijn dat er maar heel weinig te koop is en dat er geen geschenk bij hoort. Er is ook een derde nadeel: kaartjes voor volwassenen voor de kerstboom van het Kremlin kunnen niet worden gekocht bij gewone loketten, maar bij dealers voor een dubbele of zelfs driedubbele prijs bent u altijd welkom.

Stap 2

Altijd geweldige nieuwjaarsprogramma's in het circus op Tsvetnoy Boulevard. Het zal voor het kind heel interessant zijn om niet alleen de nieuwjaarsvoorstelling te zien, maar ook om een geschenk te ontvangen en om veel dieren te zien die deelnemen aan elk programma.

Stap 3

In de concertzaal Crocus-Expo kunnen kinderen de voorstelling 'Masha en de beer in het circus' bekijken. Veel verrassingen wachten op degenen die naar deze show komen: clowns, getrainde dieren, lasershow, muzikale fonteinen en nog veel meer. Een uur voor aanvang van de show beginnen uitgaansgebieden, aqua make-up artiesten en een groot pretpark hun werk. Ook kun je met verschillende dieren op de foto.

Stap 4

Veel kinderen zijn dol op tekenfilms over Smeshariki. Daarom kunt u met uw kind naar Gostiny Dvor gaan naar de voorstelling "New Year's Adventures of Smeshariki". Hier hebben kinderen gegarandeerd een ontmoeting met hun favoriete personages: Krosh, Hedgehog, Kar-Karych, Nyusha en alle anderen.

Stap 5

U kunt met uw kind de voorstelling "Nieuwjaarsavonturen van Kat Leopold" bezoeken, die zal plaatsvinden in het Expocentrum op Krasnaya Presnya. Kinderen zullen niet alleen de kat Leopold ontmoeten, maar ook twee hooligan-muizen - Mitya en Motei.

Stap 6

U kunt ook met uw kind naar de nieuwjaarsboom en naar het Circus aan de Vernadskylaan. Nu is er een nieuw en zeer interessant programma. Voor de nieuwjaarsvoorstelling hebben kinderen interactie met clowns en verschillende dieren. En natuurlijk is er de kerstman, het sneeuwmeisje en een enorme nieuwjaarsboom.

Aanbevolen: