Hoe Feliciteer Je Een Cultuurwerker?

Inhoudsopgave:

Hoe Feliciteer Je Een Cultuurwerker?
Hoe Feliciteer Je Een Cultuurwerker?

Video: Hoe Feliciteer Je Een Cultuurwerker?

Video: Hoe Feliciteer Je Een Cultuurwerker?
Video: Hoe veranderen we de publieke ruimte die aansluit bij iedereen | Wouter Corvers | TEDxYouth@Uden 2024, Mei
Anonim

Je vriend of maatje is cultuurwerker en je bent van plan hem op een professionele vakantie aangenaam te verrassen. Het scenario, waarvan de belichaming op u wacht, zou zelfs een doorgewinterde cultuurwerker aangenaam moeten verrassen.

Hoe feliciteer je een cultuurwerker?
Hoe feliciteer je een cultuurwerker?

instructies:

Stap 1

Houd er rekening mee dat u uw mede-sektemedewerker niet hoeft te vertellen dat u hem gaat feliciteren. Dit zal een verrassing zijn.

Stap 2

Regel vooraf met een van de familieleden van je vriend(in) dat je een onverwachte vakantie voor hem gaat regelen. Laat de man of vrouw van de cultuurwerker je helpen de feesttafel te organiseren en gasten uit te nodigen.

Stap 3

Stuur de held van de gelegenheid voor deze periode naar de andere kant van de stad voor een heel belangrijk boek dat je dringend nodig hebt. Probeer niets te raden. Of u kunt profiteren van de tijd terwijl hij aan het werk is.

Stap 4

Dus de tafel is gedekt, de kamer is versierd, de gasten zijn verzameld, de nietsvermoedende cultuurwerker komt van het werk of uit de winkel met een langverwacht boek. Zijn of haar man of vrouw, die u heeft geholpen bij het organiseren van de vakantie, zou de nieuwkomer voor de deur moeten ontmoeten en hun ongenoegen moeten uiten.

Stap 5

Laat een familielid van de dader hem uitschelden omdat hij er zo lang over doet om het werk te verlaten of omdat hij er zo lang over doet om de winkel te verlaten. Je kunt nog een paar ontevreden opmerkingen maken over kleine dingen.

Stap 6

Het gesprek moet worden samengevat met de volgende zin uit de mond van een familielid van de schuldige van de vakantie: “Dit is in geen enkel kader meer opgenomen. Laten we er serieus over gaan praten, - en de sektewerker uitnodigen in de kamer met de gasten.

Stap 7

Wanneer de sektewerker de kamer binnenkomt, moeten alle gasten hun rug toekeren en de persoon laten zien die de borden betreedt, die eerder met spelden aan de achterkant van elk waren bevestigd. Meestal zijn dit A4-vellen met op elk één letter. In totaal zou je het woord "Gefeliciteerd!" moeten krijgen.

Stap 8

Het effect van verrassing moet worden voortgezet met applaus en vriendelijke koorgelukwensen. Een onwetende sektewerker zou aan tafel moeten worden uitgenodigd en herdacht met traktaties, hem feliciteren met zijn professionele vakantie, zoals het in dergelijke gevallen zou moeten zijn.

Aanbevolen: