Hoe Feliciteer Je Met Een Housewarming

Inhoudsopgave:

Hoe Feliciteer Je Met Een Housewarming
Hoe Feliciteer Je Met Een Housewarming

Video: Hoe Feliciteer Je Met Een Housewarming

Video: Hoe Feliciteer Je Met Een Housewarming
Video: 10 PARTY TiPS! | HOUSEWARMiNG PARTY! 2024, April
Anonim

Wanneer een gezin naar een nieuw huis verhuist, wordt dit appartement een trekpleister voor alle familieleden en gasten, en alle vrienden komen samen om te zien hoe de nieuwe kolonisten zich hebben gevestigd. En de eigenaren zijn blij met elk vriendelijk woord en warme wensen. Hoe de nieuwe kolonisten te feliciteren, om geen gezichtsverlies te lijden, maar om de vreugde te delen met de gelukkigen.

Hoe feliciteer je met een housewarming
Hoe feliciteer je met een housewarming

instructies:

Stap 1

Voel je vrij om van tevoren uit te zoeken wat je vrienden missen in hun nieuwe appartement. Als het een duur item is, kun je samen met anderen pinnen en het item samen doneren. Of gewoon geld overhandigen zodat de eigenaren zelf kunnen kopen wat ze nodig hebben.

Stap 2

Als u besluit zelf een geschenk te kiezen, ga dan uit van het praktische principe: een reproductie van een Nederlands stilleven uit de 17e eeuw zal natuurlijk prachtig staan in de keuken van de eigenaren, maar als ze dat bijvoorbeeld niet hebben, een magnetron of een bril die kapot is gegaan tijdens het verhuizen, dan zullen ze waarschijnlijk niet oprecht blij zijn met uw geschenk.

Stap 3

Als je naar een housewarmingfeest gaat met een gezin dat alles heeft, geef dan een symbolisch cadeau om gezinscomfort te creëren - kaarsen, een foto, kussens op de bank of vloerkleden op krukjes. Als handwerk geen loos woord voor je is, kun je hetzelfde stilleven borduren en weggeven.

Stap 4

Vergeet het immateriële deel van de felicitaties niet. Verzin een grappig rijmpje over hoe lang je vrienden op dit appartement hebben gewacht en hoe blij je bent dat ze het eindelijk hebben kunnen kopen. Zing een paar verzen van het lied over het huis en wens de nieuwe kolonisten geluk en voorspoed. Als je een creatief persoon bent, speel dan een stripverhaal over drie varkens, betrek de huisbaas erbij. De moraal is dat hun nieuwe huis de sterkste in de hele stad en de meest duurzame is. Je kunt je verkleden als een brownie die naar de vakantie is gekomen. Laat hem de eigenaren en gasten lastige vragen stellen en beloof dan dat hij de nieuwe kolonisten en hun huizen zal beschermen.

Aanbevolen: