Hoe Verras Je Een Kind Voor Het Nieuwe Jaar?

Hoe Verras Je Een Kind Voor Het Nieuwe Jaar?
Hoe Verras Je Een Kind Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Verras Je Een Kind Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Verras Je Een Kind Voor Het Nieuwe Jaar?
Video: Hoe werkt het brein van Laurent en andere slimmeriken? | UITGEZOCHT #12 2024, Mei
Anonim

We houden allemaal van oud en nieuw. Maar vooral kinderen kijken uit naar deze heerlijke dagen. Elk kind wil in een echt sprookje zijn, de Kerstman en Snegurochka ontmoeten. Het is niet nodig om je kinderen dure cadeaus te geven: soms is het belangrijk om meer aandacht aan ze te besteden, om samen wat magie te creëren. Hoe kunt u uw kind verrassen aan de vooravond van de nieuwjaarsvakantie?

Hoe verras je een kind voor het nieuwe jaar?
Hoe verras je een kind voor het nieuwe jaar?

Organiseer een fantastische fotosessie met uw kind. Verkleed je in bijpassende heldere pakken. Je hoeft ze hiervoor niet in de winkel te kopen. In je kast zijn er waarschijnlijk veel dingen waarvan je een onvergetelijk beeld kunt creëren. Of outfits kunnen altijd worden gehuurd, vaak in fotostudio's is er zo'n mogelijkheid, er is een bijbehorende vereiste, die is inbegrepen in de prijs voor het huren van een studio. Vergeet niet om interessante make-up aan te brengen om je foto's nog interessanter te maken. En dan een heleboel grappige foto's maken. Bovendien kun je een nieuwjaarsvideo opnemen, waar iedereen zal vertellen wat hij zich het afgelopen jaar herinnerde, zijn plannen voor het volgende jaar deelt, vertelt waar hij over droomt, enzovoort.

Bijna elk kind houdt van snoep. Oudejaarsavond is hét moment waarop je samen tot totaal unieke culinaire hoogstandjes kunt komen. Dit kan een koekje, een muffin of een kleine cake zijn die jij en je kind gaan bakken en daarna genieten. Bereid je natuurlijk voor op een rommeltje in de keuken, maar schoonmaken kan immers een spannend spelletje worden.

Probeer een gemaskerd bal voor het nieuwe jaar met uw kind. Bereid van tevoren het kostuum van je favoriete personage uit een film of tekenfilm voor. Speel een scène waarin het kind de hoofdpersoon zal zijn.

Een andere interessante en grappige versie van nieuwjaarsvermaak voor kinderen is een zoektochtspel met een zoektocht naar geschenken. Zeg dat de kerstman deze keer de cadeautjes niet onder de boom verborg, maar ergens in het appartement, en een kaart achterliet om ze te vinden (de kaart moet van tevoren worden voorbereid). Ga samen met je kind op zoek naar cadeaus en geef eenvoudige taak-tips door. Maar laat het belangrijkste geschenk natuurlijk onder de boom liggen. Dit is een superprijs voor de winnaar van de zoektocht.

Aanbevolen: